• Naslovnica
  • Društvo
  • PREMINULA STARICA STRADALA U POŽARU VILE U DUBROVNIKU: Požar podmetnula dvojica mladića
Društvo

PREMINULA STARICA STRADALA U POŽARU VILE U DUBROVNIKU: Požar podmetnula dvojica mladića

Ivila Kalauz (82) podlegla je u utorak poslijepodne u KBC-u Split teškim opeklinama i ozljedama respiratornog sustava koje je zadobila u požaru podmetnutom u kući u Dubrovniku prošloga tjedna, potvrdila je glasnogovornica dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Andrijana Biskup.

Ivila Kalauz je bitku za život, kako se neslužbeno doznaje, izgubila danas u 18,20 sati na jedinici intenzivnog liječenja splitske bolnice nepunih tjedan dana nakon što su gotovo nepokretnu staricu vatrogasci izvukli iz kuće s opeklinama na gotovo 70 posto tijela.

Požar u Vili Sunčanici, koja je u srijedu navečer izgorjela, podmetnula su dvojica mladića, 25-godišnjak i 21-godišnjak. Motiv je njihova ranija svađa s jednim od braće koji živi u “Vili Sunčanici”, inače kući duborvačke obitelji Kalauz. On je jednog od mladića bio optužio za krađu predmeta iz kuće, a oni su u srijedu, nakon što su pili, krenuli u osvetu. Naišli su na otvoreni prozor, ušli i potpalili vatru u jednoj prostoriji.

Zbog počinjenog zločina koji je rezultirao i smrtnom posljedicom prijeti im kazna zatvora od tri do 15 godina zatvora, piše net.hr

 

 

 

Related posts

Što je sklerodermija?

PRVI PUT U POVIJESTI: Na Zemlji živi više starijih osoba nego male djece

Dirljiva priča o čovjeku koji je poslušao Božji glas

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com