"> Pokloni za starije i nemoćne osobe - Treća dob Hrvatska
">
Domovi za starije Humanitarne akcije Kultura

Pokloni za starije i nemoćne osobeHNS 1. Mjesnog odbora Varaždin: Pokloni za starije i nemoćne osobe

 

Članovi HNS-a 1. Mjesnog odbora na čelu s Robertom Rothom, koji vrši dužnost predsjednika Vijeća 1. Mjesnog odbora Centar Varaždin, posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin te su korisnicima doma uručili prigodne poklone i zaželjeli im sve najbolje u nadolazećoj godini.

Uz Roberta Rotha, Dom za starije su posjetili i član predsjedništva ŽO HNS-a Varaždinske županije ujedno i zamjenik župana Alan Košić te gradski vijećnik HNS-a Enriko Parlaj i tajnica GO HNS-a Varaždin Dina Golić. Inicijator posjete Domu Robert Roth je kazao da je ovo blagdansko vrijeme najbolje doba za činjenje dobrih i plemenitih djela, te da HNS kao građanska stranka zna cijeniti i prepoznati potrebe svojih građana.

Za razliku od nekih, mi se u ovo vrijeme ne bavimo sitnim politikantstvom, već nastojimo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. I to je naša najveća vrijednost. Naši stariji i nemoći građani zaslužuju pomoć i pažnju u ovo Božićno vrijeme – rekao je Roth kojemu se ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin Tamara Ljubić zahvalila na donaciji.

Član predsjedništva ŽO HNS-a Varaždinske županije, ujedno i zamjenik župana, Alan Košić je korisnicima Doma zaželio svako dobro u 2016. godini, a posebice puno zdravlja, topline i ljubavi. Korisnici Doma bili su vrlo zahvalni na poklonima te su pjesmom gostima zahvalili na darivanju.

 

Izvor: Varazdinskevijesti.hr

Bojite li se epidemije koronavirusa?

Povezane vijesti

Posjet Domu za starije i nemoćne osobe Osijek

Administrator

Velika je potreba za domove za Alzheimer osobe!

Administrator

Večer kulture za starije i nemoćne

Administrator

Koja su to raspoloživa prava neformalne obiteljske skrbi za starije i nemoćne u Hrvatskoj?

Administrator

Palijativna skrb- Zašto je važno da brinemo o umirućima i brinemo li dovoljno?

Administrator

Predivna gesta! Varteks poziva sadašnje i bivše radnike na sudjelovanje u jedinstvenoj radionici

Administrator