• Naslovnica
  • Aktivnosti
  • Zagreb- Borongaj Lugovi: Bratski susret s umirovljenicima iz Garešničkog Brestovca
Aktivnosti Društvo Zanimljivosti

Zagreb- Borongaj Lugovi: Bratski susret s umirovljenicima iz Garešničkog Brestovca

I ove godine upriličili smo susret dviju bratskih udruga iz Garešničkog Brestovca i Zagreba- Borongaj Lugovi.
Predstavnici zagrebačke Udruge poveli su polovinom svibnja goste na Sajam cvijeća- Floraart, koji se održao na Bundeku. Mislim da su uživali u raskoši cvjetnih aranžmana, svih mogućih vrsta cvijeća, sadnica, popratnih predmeta, ukrasa za sadnju i ukrašavanja okućnica, balkona, terasa kao i unutarnjeg prostora.

Većina je ponijela nešto za uspomenu sa sajma. A poslije posjete Sajmu cvijeća, gosti i domaćini okupili su se u restoranu Sjenici, naselje Trnava. Brestovčani se znaju veseliti, podignuli su nivo zabave, tako da su se naši poveli za njima. Dakako, za ples i pjesmu zaslužan je naš odani Miro koji svira po želji, svira glazbu koja odgovara gostima i prati nas u stopu na svim druženjima.

Vijesti:

Gdje je nestalo ono što mi svi tražimo kod drugih!
Kako spasiti starije od otimanja imovine?
Koja je to jedna od 10 najčešćih bolesti?

Oko 14 sati uslijedio je ručak, desert i piće. Poslije okrijepe smogli smo još snage za zabavu. Bilo je jako veselo, mislim da su svi bili zadovoljni. Druženje je potrajalo do 20 sati.

Tada je slijedilo pozdravljanje, zahvaljivanje i izražavanje želje za ponovnim susretom što prije. Sretan vam put, dragi prijatelji.(MUH.trecadob.com)

Anketa

Uzmi si malo vremena i postavi si ovo pitanje. Zaista. Što ti je najvažnije u životu?

Related posts

TJELOVJEŽBA MOŽE USPORITI MULTIPLU SKLEROZU

Stariji vozači nisu opasnost na cesti

MAJKA ZLOSTAVLJANE SREDNJOŠKOLKE O PROFESORU KOJEM JE SUD DOPUSTIO POVRATAK U ŠKOLU ‘Ne radi se tu samo o mojoj kćeri, nego i o svim budućim žrtvama!’

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com