Društvo

Vlakovi ga pregazili 300 puta! ‘Učinilo nam se da je to lisica’

 

 

Preko tijela čovjeka u londonskoj podzemnoj željeznici prešlo je tristotinjak vlakova. Djelatnici željeznice su pretpostavili da se radi o lisici pa nisu zaustavili promet

Tijelo 47-godišnjeg muškarca navodno je pregaženo tristotinjak puta jer se radnicima podzemne željeznice učinilo da se radi o lisici.  Vjeruje se da je tijelo muškarca ostalo na tračnicama tunela između stanica Holborn i Russell Square u Londonu oko 14 sati prije nego što je policija identificirala ostatke kao ljudske.

Vlak je zaustavljen 28. prosinca prošle godine oko 11.30 sati, nakon što je netko aktivirao kočnicu za slučaj opasnosti, piše britanski The Sun.

Jedan od djelatnika izašao je u tunel provjeriti o čemu se radi, no nije vidio ništa osim nečega što mu se učinilo kao ostaci lisice na tračnicama.

Učinilo mu se da je lisica

Prema izvoru The Suna, djelatnik je izvijestio nadređene da je leš koji se nalazi na tračnicama tijelo životinje.

 – Ni jedna lisica nije viđena ni mrtva ni živa u centru Piccadilly Line podzemne već zadnjih 15 godina – kazao je izvor The Suna. 

Promet podzemnom nastavio se normalno odvijati, pa se uprava podzemne željeznice sada suočava s optužbama kako je njihovo osoblje pod pritiskom da ne smije prekidati normalno prometovanje željeznicom.

 

Prometna policija pozvana je tek sljedećeg dana, koja je očevidom ustanovila da se u tunelu ipak nalaze ostaci tijela čovjeka.

Pregledom nadzornih kamera utvrđeno je da je čovjek snimljen kako ulazi u tunel na postaji Holborn. Prema nekim procjenama, kroz tunel je u tih 14 sati do dolaska policije prošlo još otprilike 26 vlakova,piše 24sata.hr

 

 

Pratite popularne objave Treće dobi  i 50+ još više i na facebook. Postanite naš pratitelj. 🙂 Klikom na: https://www.facebook.com/Treća-dob-Nacionalni-medij-RH-838283872935623/?ref=aymt_homepage_panel

 

Related posts

Uredite čekaonicu, zbog starijih i bolesnih otočana

Kraj mirovinske reforme?

Kaos u Saboru: Bunjac objasnio zašto je burno reagirao: Gušili su zastupnika, bio sam u strahu

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com