Sportske aktivnosti

Vježbe za starije- traže se osobe za snimanje

 

Želite pomoći starijim osobama u aktivnostima i kratkim edukacijskim, jednostavnim vježbama za starije osobe? Želite ih motivirati da vježbaju s vama? Želite biti viđeni? Želite se snimati (3-10min.) Onda ste prava osoba za nas.

Tražimo osobe koje će se snimati.

Nacionalni medij treća dob i 50+ upravo vam nudi priliku!

 

Naime, starije osobe sklone sjedilačkom načinu života koje počnu vježbati možda neće smanjiti rizik od toga da postanu sve slabije, ali će patiti od manjeg stupnja nemoći oko ostalih obveza što ih čeka u svakodnevnici. Kao mali oblik rehabilitacije svakako dobro dođe.

Povremeno  vježbanje za starije može usporiti proces gubljenja mišićne mase i pomoći održati tijelo zdravije i funkcionalnije što je duže moguće. Govorimo o lakim i kratkim vježbama, poput dizanja ruku i nogu isl.

Isto tako ako želite vježbati sa utezima možete ih vrlo jednostavno napraviti u kućnoj radinosti pomoću plastičnih boca od pola litre te ih napuniti ili vodom ili rižom isl.

 

Ukoliko želite snimati kratke vježbe za starije i pritom pomoći motivirati zajedno s nama naše stare, molimo vas da nam se javite na:

 

urednistvo@trecadob.com

 

 

 

 

 

Related posts

Hodanjem do zdravlja

Intenzivna šetnja vrlo je zdrava za starije osobe

Nordijsko hodanje sa štapovima

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com