"> VJEČNO MJESTO SPOMENA na Trećoj dobi - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti

VJEČNO MJESTO SPOMENA na Trećoj dobi

 

Objavite posebna sjećanja, zahvalnice, sućuti, osmrtnice…

 

Vrijeme kada smo svakog jutra kupovali sve dnevne novine već je davno iza nas. Samo poneke obitelji još kupuju tek jedne dnevne novine i zapravo su se, ne samo mladi, nego pripadnici svih dobnih skupina prebacili online. Na internetu čitaju vijesti, blogeri, domovi za starije, traže recepte, prate sportske događaje… Logično bi bilo da i ove posebne osmrtnice konačno postanu dio našega internet servisa.

 

Vezane vijesti

Tuku ih, vrijeđaju i izgladnjuju

Trebaju li nam iskustva starijih?

Nacionalni medij „Treća dob“ uočio je ovu potrebu, te je krenuo sa online osmrtnicama.  Na svojim stranicama, u posebnoj rubrici, svakodnevno se objavljivaju osmrtnice, zahvalnice, sućuti, sjećanja i posljednje pozdrave, zajedno sa svim informacijama o terminima sprovoda i misa zadušnica te najvećim prvim sveukupnim registrom groblja u Hrvatskoj.

Klikom na:

OSMRTNICE ONLINE

Cijena: 50kn

Kako građani sve manje kupuju dnevne novine a sve su više na webu,ovo je idealan servis.Isto tako i za Hrvate koji žive u inozemstvu koji niti nisu u mogućnosti kupiti novine,ovo je  prilika da naprave vječno mjesto spomena. Prilagodili smo svima mogućnost objave i to po samo jednoj cijeni te smo time postali najpovoljniji u regiji.

Posebno naglašavamo činjenicu da će sve objavljene osmrtnice, sjećanja, zahvalnice, sućuti, ostajati u arhivi portala, te će biti moguće pregledati i one objavljene danima, pa čak i mjesecima ranije, dok s osmrtnicama u dnevnim novinama to jednostavno nije moguće.

Papir polako, ali sigurno odlazi u povijest. Svi smo se premjestili na internet i činjenica je da smo danas ovisni o njemu, kao i o informacijama. Nešto se dogodi u drugom kraju svijeta i to je već za nekoliko minuta vijest koju mi čitamo ovdje u Hrvatskoj. Smatramo da je jednako važno da se i osmrtnice pojavljuju u digitalnom obliku i to na jednom mjestu sve osmrtnice iz Hrvatske, a kako bi svaka osoba odmah dobila informaciju o smrti svog prijatelja ili rođaka.

Digitalne osmrtnice odsad možete pronaći na sljedećem linku: osmrtnice.trecadob.com 

Tu se nalaze i kontakti te uputstva vezana za objavu osmrtnica na portalu. Slobodno se nama obratite i mi ćemo vam pomoći pri svakoj usluzi.

 

Isto tako nudimo  vam mogućnost otvaranja vječnog memoriala za osobe i ljubimce također. Pogledajte više na:

Sjećanja na naše najdraže 

i

Sjećanja na naše ljubimce

 

Sva pitanja: marketing@trecadob.com

 

 

 

najpovoljnije web online osmrtnice

osmrtnice web

 

Povezane vijesti

Depresija i anksioznost u braku – što mobiteli imaju s ovim stanjima?

Administrator

Prvi i osnovni simptom srčanog udara je snažna bol! Naučite je prepoznati

Administrator

ŽIVOTNA ISPOVIJEST NAŠEG PJEVAČKOG BARDA SVJETSKE KARIJERE

Administrator

Završio 2. sajam PRAVO DOBA, sajam za 50+ generacije. Uz portal Treća dob, polako i postepeno, smanjuje se toliko prisutni ageizam!

Administrator

Umirovljenica “čudesno” dobila mjesto u domu nakon što je prepisala stan ravnateljici doma za starije

Administrator

KAJAKOM PREPLOVIO ATLANTIK: Sedamdesetogodišnji Poljak uspio već treći put preploviti 6.680 kilometara

Administrator