"> VIDEO Vlasnik je totalno poludio kada je ugledao svog nestalog psa - Treća dob i 50+
">
Prijatelji životinja

VIDEO Vlasnik je totalno poludio kada je ugledao svog nestalog psa

 

PSI SU ravnopravni članovi obitelji. Kada im se nešto dogodi, svaki vlasnik osjeća nevjerojatnu tugu. Teško je gledati bolesne i ozlijeđene ljubimce. Teško je gledati ljubimce koji zbog nečega pate, a najgore je biti odvojen od ljubimca s kojim svakoga dana provodite vrijeme. Nekada ta razdvojenost dolazi zbog posla ili putovanja na koje vaš ljubimac ne može ići, a nekada se dogode ružnije stvari. Nekada se dogodi da ljubimac nestane ili pobjegne.

Dovoljan je trenutak nepažnje i ljubimac se može zaigrati i otići u nepoznatom smjeru. Kada se dogodi takvo nešto, potrebno je puno ljudi, truda i vremena da ljubimac dođe na sigurno. Ovoj je obitelji nestao pas i deset dana nisu znali gdje se nalazi. Svi su bili tužni, no sve je to najviše pogodilo glavu obitelji.

Psiću danima nije bilo traga ni glasa. Nakon deset dana, vlasnica ga je uspjela pronaći i odvesti kući. Kada je njezin muž shvatio što se događa, potrčao je prema autu i nije mogao doći k sebi od uzbuđenja. Ovo je jedan od najljepših susreta vlasnika i ljubimca koji smo ikada vidjeli, a sigurni smo da će i vama uljepšati dan.index.hr

 

 

Smatrate li da za cijepljenje treba postojati mogućnost izbora?

Povezane vijesti

Različiti psi za različite tipove vlasnika: Koju pasminu odabrati?

Administrator

Zašto psi ližu ljude? Stručnjakinja za pseću psihologiju odgovorom šokirala vlasnike pasa

Administrator

Uklanjanje mirisa kućnih ljubimaca

Administrator

Životinje liječe ljude

Administrator

Bolje zdravlje uz naše ljubimce

Administrator

Pauk koji se može izdresirati da skače na naredbu

Administrator