"> Veliko Trojstvo: Godišnja skupština i zlatni pir - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti Zanimljivosti

Veliko Trojstvo: Godišnja skupština i zlatni pir

Godišnja skupština Udruge Matice umirovljenika općine Veliko Trojstvo održana je u Školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Veliko Trojstvo.

Na skupštini je bilo 170 članova udruge, a pozvan su i nazočni bili mnogi gosti i uzvanici iz drugih udruga iz županije i mjesta Tinjan u Istri s kojima imamo odličnu višegodišnju suradnju.
Došle su nas posjetiti i pozdraviti tajnice Matice umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije Ana Ubranek i Sandra Cindrić-Lasić iz Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu zaštitu i umirovljenike Bjelovarsko-bilogorske županije.

Naš načelnik općine Ivan Kovačić pozdravio je sve prisutne, a nakon službenog dijela, koji je vodio zamjenik predsjednika Andrija Antolović, uslijedio je hvale vrijedan događaj. Naših bračnih parova proslavili su zlatni pir, odnosno 50. godišnjicu braka.

Pola stoljeća u braku proslavili su: Bosiljka i Dragutin Blagojević, Mira i Željko Čmarec, Marica i Franjo Kovač, Ljuba i Dragutin Šostar te Mira i Franjo Keres, koji zbog bolesti nisu bili nazočni.

Vijesti:

Kako pobjediti samoću?
Kako kvalitetno provesti vrijeme u mirovini
Fantastični trikovi

Bračne parove pozdravio je zamjenik predsjednika Andrija Antolović jer je naš dugogodišnji predsjednik Udruge Matice umirovljenika Branko Vicenski odsutan zbog bolesti. Našim bračnim parovima poželio je svu sreću i naš načelnik općine Ivan Kovačić. Nakon podjele prigodnih poklona i zdravice, uslijedio je zajednički ručak, zabava i ples.

Unatoč godinama, naši slavljenički i gosti svoj jubilej obilježili su plesom i veseljem.(MUH.trecadob.com)

Povezane vijesti

Postoje namirnice koje je mudrije jesti sirove, upoznajmo ih

Administrator

POSLJEDNJI POZDRAV TRAGIČNO PREMINULOM MATTEU Od 21-godišnjaka iz Zaprešića na brdovečkom groblju oprostili se obitelj i prijatelji

Administrator

Zaposleni u KBC-u neće podržati štrajk u zdravstvu. Postoji razlog zbog kojeg će ga ignorirati

Administrator

Deshun Wang: Čovjek koji je stigao biti sve što je poželio

Administrator

Rekla 80-godišnjakinji da je eurima istekao rok trajanja pa joj uzela 7320 eura

Administrator

Biraj pažljivo svoje misli, misli pozitivno

Administrator