• Naslovnica
  • Društvo
  • VELIKI EXCLUSIVNI VIDEO INTERVJU- Evo što nam saborski zastupnik, Ivan Pernar ima reći za hrvatske umirovljenike i ostale građane!? Pogledajte
Društvo Vijesti

VELIKI EXCLUSIVNI VIDEO INTERVJU- Evo što nam saborski zastupnik, Ivan Pernar ima reći za hrvatske umirovljenike i ostale građane!? Pogledajte

Po prvi puta smo snimili video intervju sa saborskim zastupnikom, hrvatskim političarem, osnivačem Živog zida, aktivistom, Ivanom Pernarom.

Ivan Pernar nam je odgovorio  na nekoliko važnih pitanja; o današnjoj cenzuri i slobodi medija, (ne)spremnost ukidanja svog političkog imuniteta, koji su mu konkretni ciljevi za starije građanstvo u Hrvatskoj, koje su posljedice u  slučaju lažnih obećanja isl..

U razgovoru ostavlja dojam vrlo opuštene osobe ali trenutak kada počinje iskazivati svoje stavove pretvara ga u velo usredotočen stroj za izbacivanje misli i stavova.Ostavlja pozitivan dojam na ljude jer prilazi bezopasno iako prilično direktno.Iako njegovi stavovi ponekad zvuče prilično populistički on istinski vjeruje u njih. Ivan Pernar u svakom slučaju nije uobičajen saborski zastupnik jer djeluje poput “dečka s ulice” no njegove poruke i način na koji ih artikulira govore o tome da on vjeruje da ima pomalo mesijansku ulogu.Prilično pridaje pažnju reakcijama javnosti i tome kako će ljudi reagirati na pojedine stvari.Gotovo do najsitnijih detalja.SluŽi se “jezikom ulice” i time njegove poruke bivaju dostupnije generalnoj populaciji.

Vezane vijesti
Najstrože čuvana tajna hrvatskog zdravstva. Nevjerojatno.
Loše vijesti za one koji se boje zubara?
Samoubojstva starijih – zastrašujuće
Besplatni informativni izračun mirovina

Cijeli video intervju u potpunosti prenosimo.

POGLEDAJTE VIDEO INTERVJU: OVDJE

 

DObre ili loše vijesti za umirovljenike. Prosudite sami