"> Uspješno predavanje povodom obilježavanja Dana seoske žene - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti Društvo Zanimljivosti

Uspješno predavanje povodom obilježavanja Dana seoske žene

Uspješno predavanje

 

NOVA KAPELA – Povjerenstvo za ravnopravnost spolova BPŽ je u Novoj Kapeli, povodom obilježavanja Dana seoske žene, organiziralo je „Prevencija raka vrata maternice“ kom prigodom je predavanje održala doktorica Vesna Čosić, specijalist ginekolog.

Suorganizator je bila Udruga hrvatskih umirovljenika Općine Nova Kapela. Skup su pozdravili zamjenik župana Damir Vlaović, pročelnica ŽUO zdravstva i socijalne skrbi BPŽ Klara Šćuka, predsjednica županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova Zdenka Bošnjak, Vesna Jergović zamjenica načelnika Općine Nova Kapela i Ana Glivetić predsjednica Udruge matice hrvatskih umirovljenika BPŽ i Općine Nova Kapela. Žene raznih dobnih skupina s područja novokapelačke općine pokazale su veliko zanimanje za temu pa su organizatorice predavanja izuzetno zadovoljne što je sve prošlo tako uspješno i najavljuju kako će uslijediti predavanja i u drugim općinama u BPŽ.

Povezane vijesti

BLUDNIČENJE U UDOMITELJSKOJ KUĆI! Isprva joj nitko nije vjerovao, mislili su da fantazira, ali ubrzo su shvatili da govori istinu

Administrator

Ušla sam u menopauzu s 24 godine, nikad neću moći roditi’

Administrator

S Trećom dobi i 50+ s vama u nove i lakše pristupe u svakodnevici

Administrator

Svaki četvrti umirovljenik u Hrvatskoj živi na rubu siromaštva

Administrator

Invaliditet je u Hrvatskoj samo još jedna stigma i rupa bez dna

Administrator

Što znači pričanje u snu? Evo tko i zašto najviše priča noću

Administrator