"> Uspješno predavanje povodom obilježavanja Dana seoske žene - Treća dob Hrvatska
">
Aktivnosti Društvo Zanimljivosti

Uspješno predavanje povodom obilježavanja Dana seoske žene

 

Uspješno predavanje

 

NOVA KAPELA – Povjerenstvo za ravnopravnost spolova BPŽ je u Novoj Kapeli, povodom obilježavanja Dana seoske žene, organiziralo je „Prevencija raka vrata maternice“ kom prigodom je predavanje održala doktorica Vesna Čosić, specijalist ginekolog.

Suorganizator je bila Udruga hrvatskih umirovljenika Općine Nova Kapela. Skup su pozdravili zamjenik župana Damir Vlaović, pročelnica ŽUO zdravstva i socijalne skrbi BPŽ Klara Šćuka, predsjednica županijskog povjerenstva za ravnopravnost spolova Zdenka Bošnjak, Vesna Jergović zamjenica načelnika Općine Nova Kapela i Ana Glivetić predsjednica Udruge matice hrvatskih umirovljenika BPŽ i Općine Nova Kapela. Žene raznih dobnih skupina s područja novokapelačke općine pokazale su veliko zanimanje za temu pa su organizatorice predavanja izuzetno zadovoljne što je sve prošlo tako uspješno i najavljuju kako će uslijediti predavanja i u drugim općinama u BPŽ.

S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

Jedan iskreni zagrljaj može imati jako snažan utjecaj na naše tijelo

Administrator

SDP-ovci predstavili plan za potpunu legalizaciju konoplje: Marihuana ima pozitivan utjecaj na turizam, slobodno uživanje u kanabisu moglo bi privući nove goste

Administrator

Kad si star ne moraš biti bolestan i nemoćan

Administrator

Zašto nesposobni ljudi misle da su sposobni?

Administrator

Kronični nedostatak radnika: Spar Hrvatska traži umirovljenike za rad na blagajni

Administrator

KATASTROFALNI UVJETI U ZAGREBAČKOJ KLINICI ZA INFEKTIVNE BOLESTI

Administrator