Aktivnosti Zanimljivosti

Umirovljenici traže ljubav preko interneta

treća dob ljubav na interenetu

Broj korisnika interneta starijih od 50 godina svakim trenom sve je veći. Stručnjaci razloge porasta nalaze u činjenici da se stariji ljudi sve više navikavaju na nove tehnologije i osjećaju ugodnije koristeći internet.

U svijetu raste broj specijaliziranih web stranica koje se bave zanimljivim i raznolikim temama, a koje su usmjerene upravo na korisnike iznad 50 godina.

S porastom broja umirovljenika koji koriste kompjutore kako bi našli romantične partnere došlo je i do stvaranja ‘online’ agencija za upoznavanje koje su fokusirane samo na ovu demografsku skupinu.

Sve više američkih umirovljenika, samaca, traži ljubav preko Interneta. Vidjeli su svoje sinove i kćeri da koriste online upoznavanje za izlaske i da imaju uspjeha u tome piše

Online agencije za izlaske na ovaj način pomažu umirovljenicima proširiti izglede za pronalazak mogućih partnera, a to je od vitalnog značenja za starije osobe, jer se njihova potreba da pronađu nekog ‘savršenog’ ne umanjuje s godinama.

Ljubav, romansa i avantura nisu privatno vlasništvo mladih. Svaki je čovjek jedinstveno biće i treba težiti sreći i miru – pogotovo u trećoj životnoj dobi. Godine nikad ne trebaju predstavljati prepreku niti izliku, stoga se posvetite voljenima i uživajte u životu koji je pred nama i koji je začinjen mnogim uspomenama.

Ljubav u zrelim godinama je zrelija i donosi nam nova pozitivan iskustva, stoga se ne libite ponovno zaljubiti, pa makar putem interneta.

Related posts

VIDEO:Pogledajte najbolje padove staraca!

UKLJUČILA SE I POLICIJA PENZIONER PREKO OGLASNIKA TRAŽIO PLAKAT IZ DOBA NDH Javio mu se ponuditelj i tu su počeli njegovi pravi jadi

Ukupni postignuti rezultati na 22. sportskim susretima umirovljenika

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com