Aktivnosti Zanimljivosti

Umirovljenici traže ljubav preko interneta

treća dob ljubav na interenetu

Broj korisnika interneta starijih od 50 godina svakim trenom sve je veći. Stručnjaci razloge porasta nalaze u činjenici da se stariji ljudi sve više navikavaju na nove tehnologije i osjećaju ugodnije koristeći internet.

U svijetu raste broj specijaliziranih web stranica koje se bave zanimljivim i raznolikim temama, a koje su usmjerene upravo na korisnike iznad 50 godina.

S porastom broja umirovljenika koji koriste kompjutore kako bi našli romantične partnere došlo je i do stvaranja ‘online’ agencija za upoznavanje koje su fokusirane samo na ovu demografsku skupinu.

Sve više američkih umirovljenika, samaca, traži ljubav preko Interneta. Vidjeli su svoje sinove i kćeri da koriste online upoznavanje za izlaske i da imaju uspjeha u tome piše

Online agencije za izlaske na ovaj način pomažu umirovljenicima proširiti izglede za pronalazak mogućih partnera, a to je od vitalnog značenja za starije osobe, jer se njihova potreba da pronađu nekog ‘savršenog’ ne umanjuje s godinama.

Ljubav, romansa i avantura nisu privatno vlasništvo mladih. Svaki je čovjek jedinstveno biće i treba težiti sreći i miru – pogotovo u trećoj životnoj dobi. Godine nikad ne trebaju predstavljati prepreku niti izliku, stoga se posvetite voljenima i uživajte u životu koji je pred nama i koji je začinjen mnogim uspomenama.

Ljubav u zrelim godinama je zrelija i donosi nam nova pozitivan iskustva, stoga se ne libite ponovno zaljubiti, pa makar putem interneta.

Related posts

Ugodne aktivnosti kluba Zamet

Valentinovo je dan srca sretnih svih. „Gdje si moje medeno, bez tebe mi je ledeno?“

FIZIOLOŠKA OBUĆA JOYA – BLAGODAT ZA VAŠA LEĐA

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com