Aktivnosti Društvo Zanimljivosti

Ulična umjetnost u izvedbi 50+ generacija pod vodstvom Krešimira Golubića

ZAGREB -Skupina umirovljenika i osoba starije životne dobi ovaj je petak, 20. svibnja u 15:00 sati na Zagrebačkom velesajmu dokazala da godine nisu prepreka čak ni kada je u pitanju ulična umjetnost te su barem na jedan dan postali graffiti majstori. Ovi „superseniori“su tako uzeli sprejeve u ruke, oslobodili svoju kreativnost i oslikali zid ispred paviljona br. 6.

Ovakva nesvakidašnja akcija, čiji je cilj uključiti starije osobe u nove forme umjetničkog izražavanja, osigurati im dobru zabavu te pokazati kako pravi graffiti nisu forma vandalizma, održala se pod vodstvom Krešimira Golubića LEONA, iskusnog graffitiaktivista i crtača.

Ulična umjetnost u izvedbi 50+ generacija organizira Zaklada Zajednički put i to u sklopu drugog po redu Sajma Pravo doba. Ovaj specijalizirani sajam, namijenjen generacijama 50+, održao se od 19. do 21. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, a donio je bogat stručno popratni program koji uključuje razmjene iskustava stručnjaka, radionice, savjetovališta, tribine i panel diskusije te nastupe plesnih i pjevačkih skupina. Ulaz na sajam kao i   svi sadržaji bili su besplatni.

Više informacija dostupno je na službenim stranicama Zaklade www.zajednickiput.hr i Zagrebačkog velesajma http://www.zv.hr/pravo-doba [zagrebonline.hr]

 

Related posts

Tržište prepoznalo starije kao radnu snagu. Javite nam se i pribilježite za mogući privremeni posao

VIRALAN STATUS MAJKE ZBOG KOJEG BI SE DRŽAVA TREBALA SRAMITI: Komplikacije u trudnoći, krivi izračun HZZO-a i bizaran epilog

DISKRIMINACIJA STARIJIH ŽENA

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com