Zdravlje

Ugasite buku i doživite vesele zvukove ljeta

Ljeto je!

Uz sunčane i tople dane te vesele zvukove, kao da je došlo i bolje raspoloženje.
Mnogi su ljetni zvuci koji doprinose pozitivnom raspoloženju: glasovna poruka na vašem telefonu koja obavještava da ste na odmoru i da niste dostupni, zvuk zvona koji najavljuje završetak školske godine, `klik` kamere dok slikate omiljene prizore ljeta, ljetni hitovi, festivali, šum potoka i morskih valova, veseli usklici djece dok se igraju vodenim balonima… Sve su to zvukovi kojima se veselimo.

 

Pored toga što nas trenutno vesele, sa zvukovima ljeta stvaramo i uspomene kojih se rado prisjećamo. No, osjećate li da ste opterećeni brojnim zvukovima koji vas okružuju i ne možete u potpunosti doživjeti ljetni ugođaj, a samim tim ni stvarati vesele uspomene? Mnoge osobe s oštećenjem sluha se tako osjećaju te zbog pozadinske „buke“ ne mogu u potpunosti uživati u „notama ljeta“.

Kada ste na ručku okruženi prijateljima neke riječi u razgovorima su nerazumne, glazba na lokalnim događanjima ili koncertima je puna šumova, na plaži ne čujete šum valova što udaraju u obalu, izostaju cvrkuti ptica…Sve su to situacije koje ukazuju na oštećenje sluha zbog kojeg slatki zvukovi ljeta nisu „glazba u vašim ušima“.

No, postoje mnoga rješenja za sve koji osjećaju posljedice oštećenja sluha. S razvojem tehnologije i unapređenjem funkcionalnosti slušnih aparat, sada je moguće u potpunosti ugasiti buku i šumove iz vaše okoline te koncentrirati se na vama bitne zvukove. U Bontechu postoji široki spektar slušnih aparata koji su suvremenim dizajnom i funkcionalnostima postali poželjni „modni gadgeti“ s kojima je lakše ići u korak sa životnim izazovima.

Ljeto brzo prođe, stoga ne dopustite sebi propuštanje jednostavnih radosti života i dogovorite svoj besplatan pregled u vama najbližoj Bontechovoj poslovnici. Stručni Bontechovi otoakustičari s vama će pronaći najbolje rješenje za vaš sluh i pružiti stručne savjete kako ga zaštiti.

Related posts

Ljekovite biljke u znaku zdrave jetre i kože, dobre volje i dugovječnosti!

Seks u starijoj dobi dobar za žene; ne toliko za muškarce

Slušni aparat: medicinsko pomagalo, modni dodatak, ili oboje?

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com