• Naslovnica
  • Društvo
  • Tržište prepoznalo starije kao radnu snagu. Javite nam se i pribilježite za mogući privremeni posao
Društvo

Tržište prepoznalo starije kao radnu snagu. Javite nam se i pribilježite za mogući privremeni posao

Nacionalni savez Treća dob (www.trecadob.com) osnovao je 1. umirovljenički servis u RH s ciljem sprečavanja diskriminacije starijih osoba na tržištu rada.

Kada uđu u nezaposlenost, stariji ljudi u njemu i ostaju. Nezaposlenost starijih osoba se u posljednjih nekoliko godina ubrzano povećava. U usporedbi s ostalim dobnim skupinama, radnici stariji od 50 godina imaju daleko veću stopu rasta nezaposlenosti. K tomu, kad jednom postanu nezaposleni (što se sve češće događa zbog ponovno učestalijih stečajeva), ta skupina redovito prelazi u dugotrajnu nezaposlenost, s vrlo malim šansama da se vrati u zaposlenost.

Upravo zato osnovan je Umirovljenički servis čija je djelatnost Nacionalnog medija Treće dobi putem koje se posreduje i omogućuje privremeno ili povremeno zapošljavanje 50+ te umirovljenicima u Republici Hrvatskoj.

Trenutno su aktualni poslovi firmi na području Varaždinske, Zagrebačke i Istarske Županije. Isto tako dostupni su poslovi koji se mogu raditi i od kuće bilo gdje u Hrvatskoj.

Molimo za sve predbilježbe za članstvo nas kontaktirajte na :

redakcija@trecadob.com ili broj telefona 095 211 8777 ili 091 44 33 001

Nacionalni savez Treća dob krenuo je u borbu protiv siromaštva i poniženja starijih osoba u Hrvatskoj. Zaustavimo trend ponižavanja i diskriminacije starijih osoba zajedno! Budite i vi dio nas. 

Related posts

Kad vlast reklamira mirovine

Promjena je nemoguća kroz sustav jer sustav postoji da bi sam sebe održavao. Promjenimo sam sustav

Ima li Hrvatska preniske mirovine ili previše umirovljenika?

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com