• Naslovnica
  • Društvo
  • Tržište prepoznalo starije kao radnu snagu. Javite nam se i pribilježite za mogući privremeni posao
Društvo

Tržište prepoznalo starije kao radnu snagu. Javite nam se i pribilježite za mogući privremeni posao

Nacionalni savez Treća dob (www.trecadob.com) osnovao je 1. umirovljenički servis u RH s ciljem sprečavanja diskriminacije starijih osoba na tržištu rada.

Kada uđu u nezaposlenost, stariji ljudi u njemu i ostaju. Nezaposlenost starijih osoba se u posljednjih nekoliko godina ubrzano povećava. U usporedbi s ostalim dobnim skupinama, radnici stariji od 50 godina imaju daleko veću stopu rasta nezaposlenosti. K tomu, kad jednom postanu nezaposleni (što se sve češće događa zbog ponovno učestalijih stečajeva), ta skupina redovito prelazi u dugotrajnu nezaposlenost, s vrlo malim šansama da se vrati u zaposlenost.

Upravo zato osnovan je Umirovljenički servis čija je djelatnost Nacionalnog medija Treće dobi putem koje se posreduje i omogućuje privremeno ili povremeno zapošljavanje 50+ te umirovljenicima u Republici Hrvatskoj.

Trenutno su aktualni poslovi firmi na području Varaždinske, Zagrebačke i Istarske Županije. Isto tako dostupni su poslovi koji se mogu raditi i od kuće bilo gdje u Hrvatskoj.

Molimo za sve predbilježbe za članstvo nas kontaktirajte na :

redakcija@trecadob.com ili broj telefona 095 211 8777 ili 091 44 33 001

Nacionalni savez Treća dob krenuo je u borbu protiv siromaštva i poniženja starijih osoba u Hrvatskoj. Zaustavimo trend ponižavanja i diskriminacije starijih osoba zajedno! Budite i vi dio nas. 

Related posts

Zar su stvarno ljevaci bolji u matematici?

UMAG: Rekreacija u Laktašima

Ovdje leži izvor problema s doprinosima

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com