Zanimljivosti

Trikovi pomoću kojih možete bez problema prikriti godine!

 

Nije moguće vratiti vrijeme kako bi se povratio mladenački izgled lica, kose i ruku, ali to ne znači da se morate podvrgnuti plastičnoj operaciji ili skupim tretmanima u salonu…

Kada govorimo o starenju, žene se najviše boje bora na svom licu i toga da više neće biti lijepe.

Jasno nam je, dakle, da se vrijeme ne može vratit, ali sve  što trebate jest promijeniti svakodnevne navike i uvesti ove jednostavne anti age trikove u rutinu.

PRESKOČITE TERMIN KOD FRIZERA

Mladenačka kosa je sjajna i lepršava, ali sušenje fenom ili peglom ju može učiniti suhom i beživotnom. Odlučite dva tjedna pustiti kosu da se suši prirodno kako bi se malo opravila od raznih tretmana i opet zablistala!

KREMA SA ZAŠTITNIM FAKTOROM

Dermatolozi stalno naglašavaju važnost zaštitnih krema, a one bi mogle biti i najvažnije oružje za pomlađivanje. Prema nekim istraživanjima osobe koje nanose zaštitni faktor tri do četiri dana u tjednu ne moraju brinuti da će im koža prerano ostarjeti.

KORISTITE KREME ZA RUKE

Tim ćete ritualima moći zadržati elastičnost kože ruku i tako usporiti starenje kože, odnosno vaše će ruke govoriti o mladosti vaše kože. Jednako kao što njegujete lice kremama, morate njegovati i ruke.

IZBJEGAVAJTE NAMIRNICE KOJE OSTAVLJAJU MRLJE NA ZUBIMA

Ako želite savršeno bijel osmjeh, morate izbjegavati određenu hranu. Bobičasto voće, cikla, kiseli krastavci, kava i čaj samo su neke od njih.

NALAKIRAJTE NOKTE

Dio tijela koji najlakše otkriva godine nije vaše lice već vaše ruke. Jedan od trikova koji može poslužiti za prikrivanje znakova starenja jest lak za nokte. Uz nakit, lijepi će nokti prvi privući pažnju promatračaprenosi

Related posts

PRAVO DOBA – sajam za 50+ generacije

Evo koje voće može pomoći djeci pri učenju

Upoznajte Brseč!

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com