Aktivnosti Zanimljivosti

Tri divna izleta u Slavoniju i Baranju

Kopačevo

OSIJEK – Tri izleta u Slavoniju i Baranju. Tijekom ovog najljepšeg mjeseca, Matica umirovljenika grada Osijeka, zbog velikog odaziva, u tri navrata je organizirala izlet lijepom našom Slavonijom i Baranjom. Obišli smo dvorce, Kopački rit-poučne staze, prirodne ljepote našeg krajolika.

Destinacija nam je bila Nacionalni park- Kopački rit. Na prijemnom centru smo se upoznali preko video zapisa – o biljnom i životinjskom svijetuu tom području i krasnog okoliša.
Sve šetnice, a kojih ima bezbroj, urađene su od autohtonog drveta našeg okoliša, što se vrlo lijepo uklapa u potočiće sa bijelim i žutim lopočima, labudovima i patkicama. Na kraju šetnje odmorili smo se uz kavicu u restoranu -Lopoč.

Nakon odmora šetnjom smo došli u restoran Didin konak-Kopačevo. U suradnji sa partnerom- Tera-Promo- poslušali smo savjete o zdravom načinu života. Uz bogat domjenak i veselu glazbu plešući ujedno smo imali i zdravu tjelovježbu

Anketa

Uzmi si malo vremena i postavi si ovo pitanje. Zaista. Što ti je najvažnije u životu?

Related posts

Tribina za zdravo starenje

Majka i otac svoju malu djecu ostavili kod bake i djeda pa godinama za njih nisu ni pitali. Osuđeni su na zatvorske kazne

Otkrijte Jeftinije.hr – portal koji vam prikazuje najpovoljnije cijene u web trgovina

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com