Zanimljivosti

Super trik! Riješite se kamenca na tuš kabini bez puno muke

Olakšajte si svakodnevna čišćenja i nakon što jednom temeljito očistite stakla u tuš kabini, nakon svakog tuširanja prebrišite ih ručnikom – tako ćete spriječiti stvaranje kamenca.

 

Stakla tuš kabine izgledaju sjajno – dok su čista. Pogotovo na glatkom staklu na kojemu se vidi svaka kap. No čim tragovi kamenca počnu ostavljati svoje mrlje, pogled na njih postaje nam mrzak.

Rješenja su jednostavna, a bit će lakše ako ih budete redovito čistili. U bočicu s raspršivačem pomiješajte vodu i bijeli ocat u jednakom omjeru. Važno je da to bude bijeli ocat jer on djelotvorno rastvara kamenac. Pošpricajte po staklima. Ako su tragovi kamenca tvrdokorni možda ćete trebati upotrijebiti i grubu stranu spužvice ili žice koja ne oštećuje predmete. S grubom stranom spužvice izribajte kamenac, pošpricajte, prebrišite, isperite s vodom i posušite sa suhom krpom.

Ako jako dugo niste čistili svoju tuš kabinu, možda ćete morati ponoviti ovaj postupak nekoliko puta. Ako i dalje ne budete zadovoljni posegnite za tekućinom za pranje auto-stakala, ona je koncentriranija i jača.

Nakon svakog tuširanja ručnikom obrišite staklene stijenke kako bi ovaj postupak ponavljali što rjeđe, piše 24 sata.

Related posts

Životna borba kroz osmijeh

BOLJE OD LIJEKOVA ZA SMIRENJE: Ove riječi smanjuju bol zbog odbijanja, isključivanja, liječe slomljeno srce…

Pametna četkica za zube otkrivat će probleme sa srcem

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com