"> STUDENTSKI GRAD: Zdravlje na prvom mjestu - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti Društvo Glas umirovljenika Naše priče

STUDENTSKI GRAD: Zdravlje na prvom mjestu

 

Podružnica Studentski grad ugovorila je sponzorski susret sa švicarskom tvrtkom Event 24 koja je posrednik za firme s kojima surađuje. Iako članovi ove podružnice nisu više skloni odlaziti na prezentacije, ovaj je poziv ipak bio malo drugačiji. Naime, broj osoba koje mogu prisustvovati prezentaciji bio je ograničen i moglo se nazočiti samo jednom, o čemu se vodilo računa. Tvrtka je prezentirala samoaktivirajuću biomagnetsku podlogu učinkovitu prilikom mnogih tegoba. Umjesto u reklame i letke odlučili su se za­hvaliti sudionicima tako da sredstva ulože u udruge i društva u Republici Hrvatskoj.

Poslušana je prezentacija, a nakon toga slijedila je večera, također o njihovom trošku. Svatko je dobio poklon, a oni malo sretnije ruke toster, ali i medvjediće za unuke. Podružnici je na račun doznačeno 1.700 kn, što će članovi koji su prisustvovali na prezentaciji imati prilike iskoristiti za organiziranje izleta.

Osim toga 5. travnja žene su se odazvale na mamografski pregled, koji je za njih organiziran u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo grada Zagreba. Mobilni je mamograf došao pred Mjesni odbor Studentski grad, te su zainteresirane žene obavile pregled, bez uputnice i dugog čekanja, a nalazi će biti dostavljeni poštom.

Inače to je pregled koji ova podružnica organizira svake godine u proljeće i jesen za zainteresirane članice.

Snježana Živčić

Povezane vijesti

Dirljiva priča o čovjeku koji je poslušao Božji glas

Administrator

Koje je boje siromaštvo

Administrator

Pravni savjeti

Administrator

Sinu i snahi sam dala sve, a oni su me nakon toga razbaštinili

Administrator

JOŠ 4 MILIJUNA MIGRANATA PREPLAVLJUJE EUROPU!

Administrator

ALARMANTNI PODACI: Povećan broj smrtno stradalih u prometu – što savjetuje policija?

Administrator