"> Studentski Grad: Veselo prije odmora - Treća dob Hrvatska
">
Aktivnosti Glas umirovljenika Naše priče

Studentski Grad: Veselo prije odmora

 

 

 

Prije ljetne stanke s aktivnostima, 50 članova podružnice SUH-a Stu­dentski Grad otišlo je na izlet u Lepoglavu. Ondje su po­sjetili crkvu, te etno-kuću uređenu tradicionalnim namještajem i pri­lagođenu zagorskim običajima. U kući im je vodičkinja pokazala kako se izrađuje poznata lepoglavska čipka, a neki nisu mogli odoljeti te su sa so­bom ponijeli i pokoju salvetu ili tabletić. Nakon obilaska Lepoglave, skra­sili su se u Klenovniku na izletištu Grešna Pilnica, gdje su se, uz obilje hra­ne, zabavili pjesmom i plesom, a neki su se okušali i u gađanju iz praćke.

Samo pet dana poslije, kada su svi već mislima bili na „ljetnim prazni­cima”, član podružnice Antun Grgić iznenadio je sve raskošnom prosla­vom svoga imendana.   Zabava se održala u Mjesnom odboru Studentski grad, a na njoj nije ničega nedostajalo. Pripremljeni su bili čobanac i odoj­ci, za glazbu su bili zaduženi KUD-ovi iz Donje Voće i Čazme, uz poznatog zabavljača i voditelja emisije Fio show, Ivana Fiolića. Do kasnih večernjih sati stotinjak je ljudi, od čega oko 50 iz podružnice, uživalo u glazbi i ple­su, iću i piću – sve u čast jednog Antuna. Hvala mu!

Snježana Živčić

S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

NEDA UKRADEN OTKRILA TAJNU SVOJE MLADOLIKOSTI I DJEVOJKAMA DALA PAR LJUBAVNIH SAVJETA ‘Ako ima frajera, ima, ako nema, opet dobro!’

Administrator

Zajedno smo ‘tukli’ more 33 godine, a ljubav smo sačuvali

Administrator

Recepti on line za sve vas – OTVORITE SVOJU ON LINE KUHINJU – mjesto za vaše recepte i slike na Trećoj dobi

Administrator

Bez reforme drugog stupa nema mirovinske reforme!

Administrator

Besplatni pravni savjeti- svibanj

Administrator

Nema smještaja u domu za „uzdržavane”

Administrator