Aktivnosti

Studentice u klubu umirovljenika

 

RIJEKA – U našem klubu često imamo posjete studenata. Tako  smo nedavno imali posjetu pet mladih djevojaka, studentica Filozofskog fakulteta u Rijeci iz kolegija  „Psihologija zrele dobi i starenja“.

Druženju se kao i inače u ovakvim prilikama odazvao popriličan broj naših članova i članica. Na početku druženja ih je naša v.d. predsjednica gospođa Annamaria Frunzi Palaveršić detaljno upoznala  sa brojnim aktivnostima našeg kluba.

Cilj posjeta klubovima starijih osoba je ispitati članove klubova  kako  provode vrijeme u svojoj zlatnoj dobi.

Teme razgovora sa studenticama bile su  vrlo interesantne. U razgovoru su učestvovale brojne  naše kolegice. Jedno od pitanja  bilo je koliko  ima članova naš klub i kakav  je omjer žena i muškaraca. Tu je odgovor bio poražavajući jer nas  ima puno više žena u odnosu na muškarce. Pored aktivnosti u klubu postavljale su nam pitanja kako provodimo  vrijeme  i čime se bavimo i izvan kluba, zatim koliko imamo godina i koliko smo dugo u mirovini. Zanimalo ih je i  kako nas služi zdravlje  te općenito kako smo zadovoljne sa životom u našoj dobi.

Družile smo se oko dva sata . Vrijeme je brzo prošlo u jako dobrom raspoloženju.

Ivanka Žunić,  KSO Belveder-Kozala

Related posts

“Ako zanemariš svoju umjetnost jedan dan, ona će tebe zanemariti dva.” ŽELIŠ LI PODIJELITI NEKU NEISPUNJENU ŽELJU VEZANU ZA TVOJE UMJETNIČKO STVARANJE?

Održan trening “Psihosocijalna pomoć u kriznim situacijama”

Što sve niste znali o seksu? I dame u poznim godinama imaju redovita seksualna zadovoljstva!

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com