"> STRAVA U ZAGREBU: Osuđivani silovatelj nasrtao na djevojku svoga sina, odustao kada je shvatio da kasni na posao - Treća dob Hrvatska
">
Zanimljivosti

STRAVA U ZAGREBU: Osuđivani silovatelj nasrtao na djevojku svoga sina, odustao kada je shvatio da kasni na posao

Nepravomoćnom presudom zagrebačkom Županijskog suda u četvrtak je na godinu i pol dana zatvora osuđen 58-godišnji muškarac koji je prošle jeseni pokušao silovati djevojku svoga sina, piše Jutarnji list. 

Optuženik je proglašen krivim da je 24. rujna 2019. godine na početku verbalno,a  kasnije i fizički nagovarao na spolni odnos. Djevojka ga je neprekidno odbijala, a napasnik je iskoristio priliku i prišao joj s leđa, obrglio ju i pokretima počeo simulirati spolni odnos.

Napadnuta djevojka uspjela se otrgnuti iz zagrljaja i pokušala pobjeći iz kuće kada ju je dovukao do kauča gdje je nastavio s nasilnim pokušajima spolnog odnosa. Kada se još jednom izvukla iz njegova stiska nije ju puštao van.

Pokušaji silovanja su se nastavili duže vrijeme, a optuženik je u jednom trenutku shvatio da kasni na posao zbog čega je morao otići iz kuće.

Ovaj 58-godišnjak već je otprije poznat policiji jer je zbog silovanja i kaznenih djela s elemntima seksualnog nasilja u zatvoru proveo više o 15 godina.

 

S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

Olakšajte dušu – Jednostavna vježba za oprost i otpuštanje teških misli

Administrator

Stariji građani pazite se!

Administrator

Postoje namirnice koje je mudrije jesti sirove, upoznajmo ih

Administrator

VAŽNO UPOZORENJE HRVATSKE POŠTE: ‘Ne nasjedajte, radi se o prevari!’

Administrator

Prepoznajte simptome nepravilnog rada crijeva i otkrijte kako ojačati organizam

Administrator

Svaki put kad danju spustite rolete, štetite svom zdravlju! Evo zašto biste se odmah trebali riješiti te loše navike

Administrator