"> Spreman sam sjesti za stol sa "stručnjacima" ako mi isplate 75 milijuna kuna odštete za sina uništenog cjepivima - Treća dob i 50+
">
Društvo

Spreman sam sjesti za stol sa “stručnjacima” ako mi isplate 75 milijuna kuna odštete za sina uništenog cjepivima

Dugo vremena sam promatrao borbu roditelja za slobodu izbora, međutim, kada sam shvatio da dogovor sa sustavom nije moguć i da im cjepitelji tu mogućnost ne žele dati, odlučio sam se za promjenu strategije.

Umjesto za “informirani pristanak”, “sigurna cjepiva” i “odgodu cijepljenja” počeo sam se zalagati za odbacivanje cjepiva kao metode preventivne zdravstvene zaštite. Ako je sustav radikalan prema meni kao roditelju, bit ću i ja radikalan prema njemu.

Ako ne postoji mogućnost dogovora, postoji mogućnost otpora i to je ono što sam napravio i u osobnom i u političkom smislu. Nemam namjeru više se natezati s njima, neću cijepiti svoje dijete bez obzira na sastav cjepiva, informacije koje mi daju ili odgodu u davanju cjepiva.

Doduše, dogovor je uvijek moguć, neka priznaju da je moj prvi sin obolio od autizma zbog cijepiva i isplate mi 75 milijuna kuna odštete za njegovo narušeno zdravlje. Kad to naprave, onda možemo sjesti za stol i razgovarati o sastavu cjepiva, kalendaru cijepljenja i ostalim temama vezanim uz cijepljenje.

Nisam glup niti ću ikome dozvoliti da radi budalu od mene, pa tako ni proizvođačima cjepiva.

Što se tiče savjeta roditeljima oboljele djece, nikakvog kompromisa sa sustavom nema dok ne isplate odštete za djecu koju su im uništili cjepivima.

Što se tiče roditelja zdrave djece, ako im ne zajamče sličan iznos odštete u slučaju da se dijete razboli nakon primanja cjepiva, ni za živu glavu ih nemojte cijepiti.

 

Ivan Pernar

Smatrate li da za cijepljenje treba postojati mogućnost izbora?

Povezane vijesti

Jutros dobro razmisli o OVOME!

Administrator

Finci napravili brašno od vode, zraka i sunca

Administrator

Jedna od najuspješnijih godina štednje za mirovine!

Administrator

Čak 323 tisuće umirovljenika prima manje od 2.000 kuna mirovine!

Administrator

Evo razloga zašto su rasprave u društvu oko ustaških simbola tako energične!

Administrator

Nova predsjednica Matice umirovljenika, Višnja Fortuna, najavila borbu oko mirovinske reforme

Administrator