"> SPLIT: Skupština protiv nevremena - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti Aktivnosti Društvo Glas umirovljenika Volontiranje

SPLIT: Skupština protiv nevremena

 

Izborna Skupština Udruge SUH-a podružnice Split održana je u prostoriji gradskog Kotara Blatine, i to usprkos velikom nevremenu u Splitu članovi su se odazvali u punom kvorumu. Skup su uveličali gosti – predsjednik HSU Splita Silve- star Krka, te predsjednica i zamjenik SUH podružnice Žrnovni- ca Matilda Frankić i Marin Martin.

Na skupštini su izabrana tijela upravljanja – Predsjedništvo, Nadzorni odbor, potpisnici financijske dokumentacije te usvo­jeni plan prihoda i rashoda i plan rada za 2019. godinu. Sjed­nica Skupštine protekla je u prijateljskoj i poticajnoj atmosferi. Silvestar Krka od srca se zahvalio na pozivu riječima da bi do­šao po još lošijem vremenu jer mu je stalo do nastavka surad­nje. Nova – stara predsjednica Asja Tomin podnijela je iscrpni izvještaj o radu Udruge između dvije skupštine, te primila broj­ne komplimente za svoj predani rad. Zahvalila se na ukazanom povjerenju i kazala da će nastojati biti još bolja za dobrobit umirovljenika i članova Udruge SUH-a podružnice Split.

Rasplesani Splićani

Tradicionalno je i u početkom studenoga održano druže­nje članova u restoranu Bolero, uz muziku i pjesme Joška Delića. Još jednom se pokazalo kako se umirovljenici znaju zabav­ljati te da životna dob nije prepreka za plesni pokret, već je potrebna samo dobra volja.

Najavljeni su i Božićni i Novogodišnji bal 19.12., kada će se proslaviti 25. obljetnica osnutkaSUH-podružnice Split na kojoj će biti dodijeljene povelje utemeljiteljima Podružnice SUH-a Split, a svim dosadašnjim predsjednicima splitske podružni­ce, uručit će se spomenica (Danica Tomić, Krsto Galić, Zdenko Antonini, Dušan Čipčić i Asja Tomin) te posebna spomenica članu Predsjedništva, predsjedniku KVU Fridrihu Morettiju za izvanredne zasluge. Ujedno će se proslaviti i deseta godišnjica postojanja zbora „Amfora”.

Povezane vijesti

Nacionalne igre starijih 2019

Administrator

I u 60-ima se postiže mnogo! Slavko Milas dobitnik uzor-trofeja “Matija Ljubek”

Administrator

U jednom mjestu socijalnu će pomoć, moći dobiti stariji građani sa malim primanjima

Administrator

Kako se istovremeno može doživljavati i zakonski tretirati Hrvate iz Bosne i Hercegovine kao dijasporu te inzistirati na njihovoj konstitutivnosti u Bosni i Hercegovini?

Administrator

Trodnevni izlet Banji Vrućica u periodu od 24.05.-26.05.2016

Administrator

NAJMODERNIJA MULTISENZORNA SOBA USKORO U HRVATSKOJ_NOVA DIMENZIJA TERAPIJE ZA STARE, NEMOĆNE I BOLESNE GRAĐANE

Administrator