"> SPLIT: Skupština protiv nevremena - Treća dob Hrvatska
">
Aktivnosti Društvo Volontiranje

SPLIT: Skupština protiv nevremena 

Izborna Skupština Udruge SUH-a podružnice Split održana je u prostoriji gradskog Kotara Blatine, i to usprkos velikom nevremenu u Splitu članovi su se odazvali u punom kvorumu. Skup su uveličali gosti – predsjednik HSU Splita Silve- star Krka, te predsjednica i zamjenik SUH podružnice Žrnovni- ca Matilda Frankić i Marin Martin.

Na skupštini su izabrana tijela upravljanja – Predsjedništvo, Nadzorni odbor, potpisnici financijske dokumentacije te usvo­jeni plan prihoda i rashoda i plan rada za 2019. godinu. Sjed­nica Skupštine protekla je u prijateljskoj i poticajnoj atmosferi. Silvestar Krka od srca se zahvalio na pozivu riječima da bi do­šao po još lošijem vremenu jer mu je stalo do nastavka surad­nje. Nova – stara predsjednica Asja Tomin podnijela je iscrpni izvještaj o radu Udruge između dvije skupštine, te primila broj­ne komplimente za svoj predani rad. Zahvalila se na ukazanom povjerenju i kazala da će nastojati biti još bolja za dobrobit umirovljenika i članova Udruge SUH-a podružnice Split.

Rasplesani Splićani

Tradicionalno je i u početkom studenoga održano druže­nje članova u restoranu Bolero, uz muziku i pjesme Joška Delića. Još jednom se pokazalo kako se umirovljenici znaju zabav­ljati te da životna dob nije prepreka za plesni pokret, već je potrebna samo dobra volja.

Najavljeni su i Božićni i Novogodišnji bal 19.12., kada će se proslaviti 25. obljetnica osnutkaSUH-podružnice Split na kojoj će biti dodijeljene povelje utemeljiteljima Podružnice SUH-a Split, a svim dosadašnjim predsjednicima splitske podružni­ce, uručit će se spomenica (Danica Tomić, Krsto Galić, Zdenko Antonini, Dušan Čipčić i Asja Tomin) te posebna spomenica članu Predsjedništva, predsjedniku KVU Fridrihu Morettiju za izvanredne zasluge. Ujedno će se proslaviti i deseta godišnjica postojanja zbora „Amfora”.

S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

Čuva srce, prevenira tumore i autoimune bolesti, a činjenica je da nam ga svima nedostaje

Administrator

Siromašniji od Hrvata samo Bugari

Administrator

Sve po 60 za one nakon 60

Administrator

Nema posla za starije: Jednako iskustvo, iste kvalifikacije, 21 godina razlike!

Administrator

Zagrebačka tvrtka mora uništiti sve ‘lažne Adidaske’

Administrator

Toplice Lipik – Na izvoru zdravlja!

Administrator