"> SODA BIKARBONA- ŽIVOTNI ELIKSIR - Treća dob i 50+
">
Zdravlje

SODA BIKARBONA- ŽIVOTNI ELIKSIR

Istraživanja dokazuju da ako pijete sodu bikarbonu, možete olakšati tegobe i ublažiti reumatoidni artritis. Dokazano je da soda bikarbona pozitivno utječe na smanjenje upala kod zglobova. Pacijenti koji su pili sodu bikarbonu sa vodom nakon samo 2 tjedna imali su manje stanica imunološkog sistema koje potiču upalu, a više onih koje je umiruju.

Prema dokazima istraživanja, ovakvi procesi, odnosno prelazak iz upalnog u protuupalno stanje uz pomoć sode bikarbone, primjećen je i u bubrezima, krvi i slezini. Dokazano je i da je vid terapije sa sodom bikarbonom potpuno bezopasan.

Također, u ranijim istraživanjima je dokazano da soda bikarbona utječe na smanjenje kiseline u gastro traktu trudnice i tako smanjuju rizik od porođaja carskim rezom.

Soda bikarbona ima i blagotvorno djelovanje kod pacijenata kojima je uvećana slezina i utječe na smanjenje upale u mnogim organima.

Ako se odlučite probati terapiju sa sodom bikarbonom, onda svakog dana razmutite pola žličice sode u čaši vode, odnosno 3 g sode na 2 dl vode.

Soda bikarbona je pravi životni eliksir i čuva vaše zdravlje.

Pročitajte više:

Soda bikarbona za smirenje želuca

Terapija sodabikarobnom

Soda liječi crveni osip!

 

Povezane vijesti

ZAŠTO JE VODA TAKO VAŽNA U TREĆOJ DOBI

Administrator

Kako mjeriti krvni tlak?

Administrator

Liječenje povišenog kolesterola

Administrator

Prehrana i imunitet zimi

Administrator

Niste uzrokovali multiplu sklerozu

Administrator

Ljudi koji boluju od depresije zaslužuju bolji tretman!

Administrator