Zdravlje

Slušni aparat: medicinsko pomagalo, modni dodatak, ili oboje?

 

Slušni aparat ima bitnu ulogu u životu osoba s oštećenjem sluha. Korištenje slušnih aparata dokazano poboljšava psihičko i fizičko zdravlje, te utječe na bolje obiteljske, poslovne i društvene odnose.

 

Brojne su prednosti nošenja slušnog aparata, koji će vam znatno olakšati svakodnevicu. Unatoč tome mnogi izbjegavaju isprobati ili nositi slušni aparat. Zašto je tomu tako?

 

Na slušne aparate još se uvijek gleda tradicionalno, smatra se da su veliki i vrlo uočljivi. Što je onda s naočalama i aparatićem za zube, koji su svojim modernim dizajnom i inovacijama postali poželjni modni dodatci?

Upravo su takvi današnji slušni aparati; neprimjetni, nevidljivi i nenametljivi, te su usklađeni s modernim načinom života pružajući more funkcija i prednosti.

 

Pomoću inovativne tehnologije i suvremenog dizajna, sada možete neprimjetno nositi svoj slušni aparat i ići u korak sa svim životnim izazovima.

 

Dok vaši prijatelji propuštaju važne telefonske pozive, jer im je telefon bio u torbici, džepu, u drugoj prostoriji ili su jednostavno zaboravili upaliti zvuk zvona, uz slušni aparat vama se to ne može dogoditi. Novi slušni aparati dizajnirani su tako da se pomoću Bluetooth veze mogu spojiti s vašim pametnim telefonom, te puštaju zvuk direktno u vaše uho. No, ako ne želite primati pozive možete jednim `klikom` na vašoj telefonskoj aplikaciji isključiti vezu na slušni aparat.

 

Za slušanje glazbe, ne morate imati slušalice koje trebate spojiti na telefon, vaši slušni aparati su sasvim dovoljni. Bežičnom vezom možete se spojiti na pametni telefon, te sami upravljati glasnoćom i uživati u omiljenoj pjesmi, filmu, radio stanici…

 

Onda kada ste, na radnom mjestu, izloženi brojnim zvukovima, te vam se teško koncentrirati na one bitne, svoj slušni aparat možete sami podesiti okolini u kojoj se nalazite. Naše slušne aparate moguće je prilagoditi situaciji u kojoj se nalazite kako bi uvijek dobili najbolju kvalitetu zvuka. Odlaske u restorane, klubove, kino, koncerte, kazalište, izlete u prirodu doživjet ćete potpuno drugačije.

 

Više se ne morate brinuti da ćete zaboraviti napuniti baterije slušnog aparata i pametnog telefona, te da ćete propustiti obavijest primljene tekst poruke. Sada možete aktivirati aplikaciju vašeg slušnog aparata koja će se brinuti za vas i poslati zvuk upozorenja kada je baterija pri kraju ili kada vam je stigla poruka.

 

Umjesto da ih izbjegavate, na svoje napredne slušne aparate možete biti ponosni, te ih koristiti baš kao modne dodatke koji unose brojne funkcijske prednosti u vašu svakodnevicu.

 

Tko još misli da slušna pomagala ne mogu biti cool?

 

Related posts

Otkrijte rak debelog crijeva na vrijeme

Ozljede i oštećenja lokomotornog sustava-Artroskopija kuka

Zašto mnogi od nas ne vole disciplinu i izbjegavaju pravila?

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com