"> Severina napala pravobraniteljicu: Lijepo isfenirana, promovirate se preko mene - Treća dob Hrvatska
">
Društvo Naše priče

Severina napala pravobraniteljicu: Lijepo isfenirana, promovirate se preko mene


NAKON što se pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević preko novina osvrnula na jučerašnju konferenciju za medije pjevačice Severine Kojić, poručivši “ne tražite zaštitu preko medija, mi sve pritužbe šaljemo Centru za socijalnu skrb”, Severina joj je odlučila odgovoriti.

“Draga gospođo Pirnat, toliko puta sam molila za pomoć, toliko puta sam se obraćala vašim prethodnicima, ali nitko od vas nije reagirao pa sam shvatila da vas nije briga. Dok je Popović godinama davao izjave o djetetu, niste se oglašavali, a sad kad su dijete u školi zlostavljali i fizički i psihički umjesto da ispitate što se dogodilo, da osudite ponašanje ravnateljice i učiteljica, vi paušalno, lijepo isfenirana, u svom uredu odgovarate da se putem medija ne rješavaju stvari!?!” započela je.prenosi index.hr

Dodala je da se, nažalos, stvari rješavaju ili podmićivanjem ili u medijima jer u ustanovi koju vodi Pirnat Dragičević sigurno ne.

“Osim toga, zašto ste vi istupili u medije? I vi se promovirate preko Severine i preko medija, jer za vas nitko dosad nije čuo, a kad se promijeni vlast, vjerojatno neće ni čuti. #sramota”, zaključila je Severina.

Podršku Severini pružila je i pjevačica Selma Bajrami.

“Seve Strasbourg, ništa drugo ne preostaje, potpuno te razumijem sve sam isto prošla i prolazim! Budi jaka uz tebe smo”, napisala je.

“Volim kad si jasna i glasna, hrabra i kad se ne bojiš nikoga.Jer tvoj glas je najjači i moraš, zbog svih majki, moraš biti glasna”, napisala je pak Lana Klingor Mihić.

Bojite li se epidemije koronavirusa?

Povezane vijesti

Čisti luksuz: Fina će za obnovu radničkog restorana uložiti 6.5 milijuna kuna

Administrator

Doktore, ne mogu spavati!

Administrator

Vlada smanjuje kazne za sve koji ove godine idu u mirovinu

Administrator

GOLUBI IZ POSTIRA Sandra je bila djevojka sva uronjena u umjetnost, a Janez udovac i glasoviti kipar svjetskog glasa, na put im nije stalo ni gotovo 40 godina razlike

Administrator

Evo što donosi imovinska kartica Željka Uhlira- koliko poslova radi, koliko zarađuje, koliko je puta bio u sukobu interesa…?

Administrator

Zakon privlačnosti kao „recept za ostvarenje snova“

Administrator