• Naslovnica
  • Društvo
  • Razotkriva se tajna o misterioznom pacijentu u sarajevskoj bolnici: radi li se o jednoj od najmoćnijih žena susjedne države?
Društvo

Razotkriva se tajna o misterioznom pacijentu u sarajevskoj bolnici: radi li se o jednoj od najmoćnijih žena susjedne države?

U četvrtak je na 7. katu Kliničkog sveučilišta u Sarajevu u tajnim i izvanrednim okolnostima operiran misteriozni pacijent o kojem se ništa ne zna.

Naime, toga su dana oko 15 sati svi zaposlenici tog odjela izvanredno ranije pušteni kućama bez objašnjenja, a zatim su pred operacijsku salu stigli dr. Dželaludin Junuzović, direktor kirurgije, dr. Amela Katica-Mulalić, šefica anestezije, Muvedeta Butmir-Čedić, šefica računovodstva, i glavna sestra Ernela Eminović, piše Dnevni avaz i dodaje da je nakon što su zaposlenici poslani kućama započela operacija misterioznog pacijnenta, prenosi Jutarnji.

Misterij u sarajevskoj bolnici: svi djelatnici evakuirani s odjela, a onda je stigao ugledni kirurg praćen timom liječnika i u tajnosti izveo kompliciranu operaciju

‘Nitko nije vidio tko je pacijent oko kojeg se napravila tolika misterija. Nije bilo službenih informacija, samo se brzo Kliničkim centrom pronio glas da je riječ o nekoj vrlo, vrlo važnoj osobi, zbog koje je po hitnom postupku stigao kolega iz Beograda. Indikativno je da je u salu s njim ušla i dr. Katica-Mulalić, a ne netko tko je bio u smjeni, netko od dežurnih anesteziologa. Kolege pričaju da je dr. Katica-Mulalić izašla iz sale skoro pred ponoć. Prema našoj računici, operacija je trajala duže od osam sati’, ispričao je jedan od liječnika KCUS-a i dodao da su svi ulazi bili blokirani te nitko nije mogao priči operacijskim salama, a zna se tek da je operacija ovog misterioznog pacijenta obavljena u onkološkoj sali.

Anonimni izvor je za Dnevni avaz ispričao i da su se pred zgradom nakon operacije počeli pojavljivati automobili i tjelesni čuvari koji inače prate političare, a neki kažu i da je u blizini bila parkirana Škoda koja vozi jednog člana Predsjedništva BiH.

Jedan od bivših zaposlenika je ispričao da ne bi bilo prvi put da liječnici s drugih klinika i iz drugih zemalja dolaze tamo operirati, no ističe da mu nije jasno čemu misterij oko operiranog pacijenta jer to, kaže, nije u skladu s liječničkom profesijom i etikom.

‘Bolest nije sramota’, dodaje jedan od bivših zaposlenika KCUS-a.prenosi

Dodajmo i da Avaz u tiskanom izdanju od nedjelje donosi naslov: “Je li tajni pacijent Sebija Izetbegović?”

Sebija Izetbegović, inače, ravnateljica je KCUS-a, supruga Bakira Izetbegovića, a bila je i kandidatkinja za Parlament FBiH na nedavnim izborima.

Vijesti

ŠOKANTNI VIDEO: Prljava tajna mesne industrije

Najveća faca među umirovljenicima

Tajna dugovječnosti bake Marije

 

Related posts

Zašto tehnološki moćnici zagovaraju uvođenje univerzalnog temeljnog dohotka?

Na nju se izderavaju, dobila šećer, ne daju joj jesti, a kad sam saznala u kojem je domu već su joj tada sve oduzeli

Generacija “78.” Stare maturantske radosti ili jednoobraznosti

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com