Aktivnosti

Provedite kišne jesenske i hladne zimske dane u Bolnici

Smještena je u srcu Hrvatskog zagorja-Krapinskim Toplicama, u mirnoj kotlini okruženoj slikovitim brežuljcima. Sagrađena je na drevnim izvorima termomineralne vode poznatim još iz rimskog doba kao Aquae Vivae ili voda života.

 

Prirodna ljekovita voda izvire pri temperaturi od 39 do 41 °C s udjelom kalcija, magnezija i hidrokarbonata. U sastavu bolnice se nalaze četiri zatvorena bazena od kojih se jedan, Jakobov bazen, nalazi na samom izvoru termalne vode gdje ljekovita voda izvire kroz hrastove čelije. Ljekoviti čimbenici poput blage klime, termalne vode ili ljekovitog blata preduvjet su za pružanje kvalitetne medicinske usluge.

 

Medicinski programi bazirani su na primjeni prirodnih ljekovitih sredstava zajedno sa svim modernim postupcima fizikalne medicine i rehabilitacije. Uz programe za rehabilitaciju provode se i različiti programi preventivnog i rekreacijskog karaktera te sistematski pregledi.

 

Brigu o bolesnicima vode iskusni timovi sastavljeni od liječnika, medicinskih sestara, fizioterapeuta, radnih terapeuta, psihologa, logopeda i ostalog osoblja.

___________________________________________________________________________

 

Dragi umirovljenici,

 

provedite kišne jesenske i hladne zimske dane u našoj Bolnici koristeći uputnicu za terapije uz plaćanje smještaja u iznosu već od 220,00 kuna po danu u dvokrevetnoj sobi.

 

Donosiocu kupona Treće dobi ( kupon možete podići putem novina Treća dob ili emaila: marketing@trecadob.com) i omogućavamo popust u iznosu od 5% na cijene bolničkog pansiona do 31.12.2018. godine. 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Kontakt:

SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU KRAPINSKE TOPLICE

HR-Gajeva 2, 49217 Krapinske Toplice

Tel.: 00385 49 383 100

Fax: 00385 49 232 140

E-mail: ivana.bakliza@sbkt.hr

www.sbkt.hr

 

Related posts

DOBRO RASPOLOŽENJE ZA BOLJE PAMĆENJE

Sve smo udovice, 500 nam je godina i imamo preko 90 djece i unučadi

Aktivnosti UU GV do kraja lipnja 2016.godine

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com