"> Pronađen mladić koji je teško pretukao umirovljenika - Treća dob Hrvatska
">
Zanimljivosti

Pronađen mladić koji je teško pretukao umirovljenika


Deset dana trebalo je policiji da riješi slučaj brutalnog premlaćivanja 71-godišnjeg umirovljenika koji je na svojoj parceli u krađi stabala zatekao 21-godišnjeg lopova. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 21-godišnji šumski kradljivac je predan pritvorskom nadzorniku te je protiv njega kaznena prijava zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda i razbojničke krađe dostavljena velikogoričkom tužiteljstvu, a čini se da se za njegovim pomagačem još uvijek traga kako prenosi Jutarnji list.

Nesvakidašnji događaj bio je 29.veljače oko 16.10 sati između mjesta Ruča i Veleševec kada je 71-godišnji umirovljenik na svojoj livadi uočio u krađi nepoznatu mlađu mušku osobu koja je pilila motornom pilom već oborena stabla. I to nije radio sam, već je imao pomagača. Čim je nepoželjne goste 71-godišnjak upozorio te pokušao spriječiti u daljnjem naumu, došlo je prvo do žestoke svađe a potom i fizičkog napada. Umirovljenika je 21-godišnjak pretukao i pobjegao s njegovim drvima u nepoznato.

Pretučeni muškarac je prevezen u KBC Zagreb gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, a materijalna šteta bila je procijenjena na nekoliko stotina kuna.

Nasilje nad starijima.

Bojite li se epidemije koronavirusa?

Povezane vijesti

Pokloni osmijeh

Administrator

ISPOVIJEST MAJKE BRUTALNO PRETUČENE DJEVOJKE U ZADRU ‘Nije mu ovo prvi put da je prebio neko dijete! Sve se pokušalo zataškati jer ga štite moćnici’

Administrator

Policija upozorava: ‘Prevaranti se često koriste jednostavnim trikovima’

Administrator

Marihuana i njena demistifikacija

Administrator

Zatvor: Svatko je individua, ali kompot i voće pomaže svima

Administrator

VIDEO: TRIDESETOGODIŠNJAK KOJEG SU RODITELJI SUDSKIM PUTEM IZBACILI IZ KUĆE NAPOKON ISELIO Nakon što je pozvao policiju zbog Lego kockica…

Administrator