Društvo

Promovirati maglu, više ne pali na umirovljenicima

 

Foto: predsjednica.hr

Kako su krajem ove godine novi Predsjednički izbori za Hrvatsku, aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, početak ove godine je iskoristila za razne kampanje, koje su se trebale svidjeti javnosti. No nije ispalo baš sve po planu. Iako je dosada naša predsjednica za novogodišnje praznike odlazila u SAD, ove godine, je iskoristila priliku da bude u Hrvatskoj. Svoje odlaske u Sad proglasila je državnom tajnom, tako da se ne zna, zašto je do sada uvijek tamo bila za praznike.

No ove godine Grabar-Kitarović je obavljala kampanje, koje su joj trebale učvrstiti imidž. Tako je posjećivala djelatnike hitne pomoći, policajce, vatrogasce, te čak jedan umirovljenički dom. Njena kampanjska promocija nije dočekana sa oduševljenjem, kojem se nadala. Iako je i za umirovljenike imala novogodišnju poruku, nije bilo umirovljenika, koji su podijelili njen entuzijazam.

„Čestitam svima novu, 2019. godinu! Želim da nam svima bude sretnija i uspješnija!

Unatoč svim problemima s kojima smo se tijekom 2018. suočavali, nadam se da ćemo proteklu godinu ipak pamtiti po porastu optimizma, po trenucima kada smo bili radosni, zajedno i kada smo to zajedništvo izrazili na najbolji mogući način”, ushićeno je poručila Grabar-Kitarović.

 

No većina umirovljenika nije bila oduševljena čestitkom, niti njenim riječima, a svoje su negodovanje umirovljenici javno podijelili i na društvenim mrežama. Također im je nejasno gdje se to vidi optimizam u umirovljeničkoj populaciji i na koji način je on ostvariv. Umirovljenici su ostali jadni i ogorčeni, ustvrdivši da je najlakše davati prazna obećanja, naslikavati se i otići svojim putem. Neki od komentara su bili zaista iskreni. Jedan umirovljenik je poručio da joj samo budale i maloumni ljudi mogu vjerovati, neki su se pitali kako mala mirovine uopće može pokriti korištenje usluga umirovljeničkog doma. Dok je drugima smetalo kako se to optimizmom plaćaju računi?? Sve u svemu većina umirovljenika je zaključila da je predsjednici stalo samo do slikanja i pokazivanja, te promoviranja same sebe.

 

Vijesti

 

Related posts

PRAVDA U GORNJEM KRAJU ‘NAMJERNO MI IH JE DOVEO DA KVAČU!’ Nevjerojatna priča o sukobu dvojice susjeda oko međe u kojoj patke služe kao sredstvo specijalnog rata

UMAG: Kad zvone četiri zvona

Za 40 godina staža od 2388 do 9074 kune mirovine

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com