Naše priče

Pretukao staricu zbog drva: ‘Iz uha joj je išla krv, bila je plava’

Na obali Kupe na području Pokupske doline u Karlovcu jučer je pronađena teško ozlijeđena 82-godišnjakinja. Policija je privela muškarca. Istraga je u tijeku..

Na obali Kupe u Kobiliću Pokupskom u nedjelju je pronađena teško ozlijeđena 82-godišnjakinja.

Policija je dojavu dobila oko 11.50 sati, a onda su tamo i zatekli nesretnu ženu. Kako doznaje Radio Mrežnica, ženu je pretukao susjed i to zbog drva.

– Čuli smo ga kako viče: ‘Ti si moja drva cepala’, a ona mu je odgovarala da nije i zvala ga imenom. Mrcvario ju je, vukao preko ceste, a na kraju smo je pronašli u žbunju kod Kupe. Iz uha joj je curila krv, glava joj je bila u modricama, sva je bila ljubičasta, kažu svjedoci.prenosi 24sata.

Nasilnik je, dodaju, stariji muškarac koji otežano hoda, a živi blizu kapelice. Njega je policija uhitila te i dalje utvrđuje okolnosti događaja.

vijesti

Najjača baka u svemiru!

Šokantni video: prljava tajna mesne industrije!

 

Related posts

PREVARANTICE OTELE 3200 EURA JADNOJ UMIROVLJENICI Baka Katica: Srce će mi eksplodirati od tuge, taj novac mi je bio za crne dane’

Zašto (ne)volimo grad koji teče?

NEMA NI RAČUNALO NI MOBITEL, ALI SU JOJ UVALILI DA PLAĆA NEOGRANIČENI INTERNET Umirovljenica Zdenka (91): ‘Rekli su mi da ću manje plaćati’

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com