• Naslovnica
  • Aktivnosti
  • Povećajte svoje mirovine. Počnite uživati u svojim plodovima rada i unesite osvježenje u svoj život
Aktivnosti Mirovine Zanimljivosti

Povećajte svoje mirovine. Počnite uživati u svojim plodovima rada i unesite osvježenje u svoj život

Kako povećati svoju mirovinu?

Svaka promjena, ma koliko ona mala bila, unosi osvježenje. Da se nemamo čemu veseliti i da u ničemu ne uživamo, bili bismo poput robota koji ispunjavaju zadatke koji se stave pred njih i koji ne teže ničemu većem od toga. A mi ljudi sigurno nismo takvi jer imamo želje, imamo snove, težnje, ideje i velike planove. Treba nam radosti u životu i trebamo uzbuđenja. I kad tako razmišljamo postanemo svjesni da se hobi višestruko isplati.

Ako vam je mirovina premala za život, a imate hobi koji vas veseli i njemu ste posvećeni većim dijelom svog slobodnog vremena vrlo je vjerojatno da se i od njega može usput nešto i zaraditi, a o tome niste previše razmišljali, jer ste se sigurno pitali: “Kako početi sa prodajom? Kako zaraditi na internetu? Što mi sve za početak treba da bi uopće započeo proces? Koliko to vremenski traje?” Odgovori koji bi vas mogli i opteretiti u samome startu nisu poželjni danjeg truda. Sve nam je to poznato. No, ništa ne brinite. Mi vam dajemo besplatnu podršku

Želite li se uključiti u portal i facebook oglašavanje samo se trebate javiti našem timu. Portal Treća dob, e-mail: redakcija@trecadob.com ili na broj telefon,a 095 – 395 0552 i dogovorite suradnju.

 

Related posts

Knjigom produžujete život

Grinje i bakterije nećete ubiti pranjem rublja na 40 stupnjeva

Ovako ćete se prirodno obraniti od najezde smrdljivih martina

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com