"> Portal Treća dob- pomoć umirovljenicima programom "Vještinama i do našeg zadovoljstva" - Treća dob Hrvatska
">
Humanitarne akcije Zanimljivosti

Portal Treća dob- pomoć umirovljenicima programom “Vještinama i do našeg zadovoljstva”U trajanju je  program “Vještinama i do našeg zadovoljstva” koji pomaže umirovljenicima da zarade koju kunu u vrijeme pripreme novog zakona koji će na snagu 1.7. Zakon o fiskalizaciji o prometu kućne radinosti. 

Portal Treća dob u suradnji sa Agencijom Najbolji proizvodi i usluge nude posebni program za umirovljenike pod nazivom “Vještinama i do našeg zadovoljstva”! 

Besplatnu godišnju oglas stranicu u agenciji NAJ i tromjesečnu promociju (uz manju nadoplatu) uz članak na portalu Treća dob.http://trecadob.com/ 

OMOGUĆAVAMO I PREZENTACIJU USLUGE.

Za sve one koji žele promovirati svoje proizvode ili usluge iz kućne radinosti.

Vodili smo brigu o umirovljeničkim financijskim mogućnostima te smo za svakog umanjili čak 80 % od naše ukupne vrijednosti te možemo ponuditi za svakog umirovljenika samo 300,00 kn+ pdv (pojedinačno) godišnje a uz uvjet da ih je troje u paketu.(3 umirovljenika na 1 oglasni prostor )

Pogledajte primjer kako to izgleda na:http://www.najboljiproizvodi.com/proizvodi/kucna-radinost-rucni-radovi/rucni-radovi/rucni-radovi-torbice-za-sve

Ova akcija vrijedi do 30.kolovoza.Iskoristite ovu iznimnu priliku za promoviranje vaših radova iz kućne radionosti . Zarađujte dodatno!

 

Sva pitanja na: marketing@trecadob.com ili broj telefona 095 211 8777

Bojite li se epidemije koronavirusa?

Povezane vijesti

Evo što će se dogoditi ako ćete noge namakati u jabučnom octu!

Administrator

Sve što vidiš u drugima – u tebi je!

Administrator

Skuplje cijene smrti u Zagrebu!

Administrator

RUŽE ZA TEBE

Administrator

Požar u Domu za nemoćne i starije: ‘Poginulo je šest ljudi’

Administrator

Vozi i u 97-oj! Toni iz Rapca je najstariji vozač u Hrvatskoj

Administrator