• Naslovnica
  • Aktivnosti
  • POP UP humanitarna akcija – Podjeli članak i pomozi starijim osobama u Vukovaru!
Aktivnosti Humanitarne akcije

POP UP humanitarna akcija – Podjeli članak i pomozi starijim osobama u Vukovaru!

POP UP humanitarna akcija – Podjeli članak  i pomozi starijim osobama u Vukovaru!

Stiže nam kraj godine, blagdansko vrijeme i doba godine kada se svi veselimo, uživamo u krugu obitelji i međusobno se darujemo malim znacima pažnje. Kako bi svojim roditeljima, bakama, djedovima, djeci i prijateljima dali do znanja da mislite na njih, pozivamo vas da poklonite idealan božićni poklon – kreativne 2D i 3D POP UP čestitke.

Riječ je o kreativnim handmade čestitkama koje nastaju u radionici poznate varaždinske tvrtke GIT d.o.o.  Ideje, znanje i laserska tehnologija sastavnice su ove POP UP priče koja može razveseliti sve oko vas.

Uz prigodne božićne motive, 2D i 3D čestitke izrađuju se i za druge prigode poput rođendana i vjenčanja, ali i u svrhu poslovnih poklona i turističkog proizvoda. Sve motive možete pogledati na www.creative-popups.com, gdje možete i naručiti svoju najdražu, a za odabrane čestitke omogućena je i personalizacija, točnije print ili lasersko urezivanje vaše poruke na  unutarnju stranu. Kreativne Pop Up čestitke nalaze se i na NAJBOLJI PROIZVODI

promo_jelka_sretan_bozic

Dodatni sjaj ovom idealnom božićnom poklonu daje i činjenica da podjelom priče o POP UP čestitkama  sudjelujete u humanitarnoj akciji koju su pokrenuli tvrtka GIT d.o.o. i portal Treća dob, a čiji cilj je pomoći starijim i nemoćnim osobama u domu Centar Primum u Vukovaru.

Točnije, cilj je kroz donacije domovima za starije i nemoćne osobe unijeti malo blagdanske atmosfere u živote njihovih štićenika.

 

Kako sudjelovati?

Svaka vaša podjela članka je pomoć starijima i nemoćnima!

Potražite fan stranicu portala Treća dob – facebook  i podjelite ovu objavu o Kreativnim POP UP čestitkama na svom zidu, na taj način ćete „donirati“ 0,50 kn za ovu akciju. Naime, broj podjeljenih objava odlučiti će ukupnu svotu donacije koju će samostalno donirati tvrtka GIT d.o.o.

Prva akcija kreće 29. studenog 2016. godine, a svojom podjelom pomoći ćete u skupljanju sredstava za dom za starije i nemoćne osobe Centar Primum u Vukovaru.

centar primum

Akcija traje do 13. prosinca 2016. godine.

 

 

 

Povezane vijesti

NEMOJTE IH ZABORAVITI. HUMANITARNA AKCIJA “Show must go on”. Evo kako možete pomoći ovih 5 posebnih