"> Pokloni za starije i nemoćne osobe - Treća dob Hrvatska
">
Domovi za starije Humanitarne akcije Kultura

Pokloni za starije i nemoćne osobe

HNS 1. Mjesnog odbora Varaždin: Pokloni za starije i nemoćne osobe

 

Članovi HNS-a 1. Mjesnog odbora na čelu s Robertom Rothom, koji vrši dužnost predsjednika Vijeća 1. Mjesnog odbora Centar Varaždin, posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin te su korisnicima doma uručili prigodne poklone i zaželjeli im sve najbolje u nadolazećoj godini.

Uz Roberta Rotha, Dom za starije su posjetili i član predsjedništva ŽO HNS-a Varaždinske županije ujedno i zamjenik župana Alan Košić te gradski vijećnik HNS-a Enriko Parlaj i tajnica GO HNS-a Varaždin Dina Golić. Inicijator posjete Domu Robert Roth je kazao da je ovo blagdansko vrijeme najbolje doba za činjenje dobrih i plemenitih djela, te da HNS kao građanska stranka zna cijeniti i prepoznati potrebe svojih građana.

Za razliku od nekih, mi se u ovo vrijeme ne bavimo sitnim politikantstvom, već nastojimo pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. I to je naša najveća vrijednost. Naši stariji i nemoći građani zaslužuju pomoć i pažnju u ovo Božićno vrijeme – rekao je Roth kojemu se ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin Tamara Ljubić zahvalila na donaciji.

Član predsjedništva ŽO HNS-a Varaždinske županije, ujedno i zamjenik župana, Alan Košić je korisnicima Doma zaželio svako dobro u 2016. godini, a posebice puno zdravlja, topline i ljubavi. Korisnici Doma bili su vrlo zahvalni na poklonima te su pjesmom gostima zahvalili na darivanju.

 

Izvor: Varazdinskevijesti.hr

S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

Šah, naivnost i sloboda – vraćanje u život. Zaigrajte i poboljšajte svoje kognitivne sposobnosti!

Administrator

ĐAKOVAČKI VEZOVI: Trideset tisuća ljudi u srcu Slavonije imalo je što vidjeti

Administrator

Art-kino Croatia za umirovljenike, u ožujku 2016.

Administrator

Proslavljena je jubilarna 70. obljetnica osnutka i djelovanja Matice umirovljenika Hrvatske

Administrator

Dogodilo se pravo božično čudo!

Administrator

Najbolji i najsigurniji domovi za starije i nemoćne. Preporuka Treća dob Hrvatska

Administrator