Zanimljivosti

Podravka opet nagrađuje, ali ovog puta svoje radnike

Podravka je ove godine svojim zaposlenicima odlučila podijeliti 1000 kuna u novcu i 500 kuna, kao poklon, za Božić. U Zagrebu su potvrdili da će radnicima Podravke sveukupno dati 3 000 kuna, božićnice. 1 500 kn, kao božićnicu, a 1 500 kn, kao godišnju nagradu. 1000 kuna će radnicima odmah biti isplaćeno u prosincu, sa plaćom za studeni.

Odluka je donijeta u skladu s odredbama Kolektivnog ugovora, koje ima Grupa Podravka i u dogovorima sa sindikatima kojima je određeno isplaćivanje jednokratnog dodatka uoči Božića. Uprava Podravke će novac u iznosu od 1000 kuna isplatiti do 21. 12. 2018. godine, a 500 kuna radnicima će biti dodijeljeno kao dar u obliku u naravi.

A godišnja nagrada od 1 500 kuna, radnicima se isplaćuje kao kao stimulacija za doprinos radnika u ostvarenju godišnjih rezultata, koje je Podravka postigla. Tako da će radnici Podravke u prosincu dobiti čak 3000 kuna više uoči Božića, koje će uz mjesečnu regularnu plaću primiti u prosincu.

»Ključ našeg uspjeha su upravo naši vrijedni zaposlenici koji uvijek nesebično svoj trud i znanje ulažu u razvoj, proizvodnju i plasman naših proizvoda i brandova na više od 60 tržišta diljem svijeta«-navodi predsjednik Uprave Podravke, Marin Pucar.

 

Vijesti

Hitna prevencija nasilja nad starijim osobama

12 simptoma dehidracije

Seks i intimni odnosi namijenjeni samo za mlađe ljude? Ma jok.

Related posts

Ovo je jedan od najcjenjenijih gentlemana kod žena na Instagramu

Ispijanje 7 šalica kave na dan smanjuje rizik od prerane smrti

SAMO ŽELIM SRETAN ŽIVOT. Pogledaj 3 fenomenalne priče za motivaciju, inspiraciju i sretniji život

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com