Zanimljivosti

Ovo su Harvey i Irma: “Zašto ovi uragani nose naša imena?”

 

Irma se sjeća i kakvo je vrijeme bilo pred njezinom kućom kad je ubijen Kennedy, ali ovaj bračni par nikad nije vidio ovako razorne uragane koji još k tome nose njihova imena

Harvey (104) i Irma (92) Schluter sjećaju se kada su prvi put u svom životu vidjeli avion i slijetanje čovjeka na mjesec. Irma se sjeća i kakvo je vrijeme bilo pred njezinom kućom kad je ubijen Kennedy, ali ovaj bračni par nikad nije vidio da ovoliko razorne uragane koji još k tome nose njihova imena.

– Ne znam kako je to moguće da uragani budu Irma i Harvey. Zbilja tužno – kaže gospođa Irma, prenosi New York Times. Milijuni ljudi ostali su bez domova zbog najvećih uragana ikad zabilježenih nad Atlantskim oceanom.

Harvey i Irma pak zajedno stvaraju život već 75 godina i uragan su vidjeli samo na TV-u. Veći dio života proveli su u Spokaneu, a kako su oboje odrasli u velikim obiteljima i sami su željeli biti okruženi grupom djece. Zato su postali udomitelji. Kroz njihovu kuću i skrb prošlo je 120 djece.

Članak u New York Timesu izazvao je veliko zanimanje javnosti, pogotovo  na Facebooku, preko kojeg je podijeljen više od 42.000 puta i zaradio je više od 126.000 ‘lajkova’.

– Imaju li možda sina koji se zove Jose? – pitanje je jednog korisnika na Facebooku, dok je drugi napomenuo: ‘E, to je uragan ispunjen ljubavlju…’prenosi

POGLEDAJTE VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=tjHCYLqEnYg

Related posts

BIOLOŠKI SAT: Koliko brzo starimo?

SVAKODNEVNO IH KORISTITE, A ŠTETE ZDRAVLJU: Izbacite ovih 5 stvari iz uporabe za svoje i dobro svojih ukućana

Umirovljenici matice posjetili Hrvatski sabor

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com