• Naslovnica
  • Društvo
  • OTVORENA VRATA ZALJUBLJENIH Dan otvorenih vrata Udruge invalida rada Zagreba
Društvo

OTVORENA VRATA ZALJUBLJENIH Dan otvorenih vrata Udruge invalida rada Zagreba

 

 

Zagreb, 14. veljače 2018. godine – Udruga Invalida rada Zagreba (UIR Zagreba) svoja vrata sad već tradicionalno otvara široj javnosti svake godine, a ove godine to je odlučila organizirati u suradnji s posebnim partnerom – Sv. Valentinom. U čast ove suradnje čitava manifestacija koja se obilježava u srijedu, 14. veljače 2018. godine u prostorijama UIR Zagreba na adresi Nova Cesta 86 u blizini Trešnjevačkog trga, nosi naziv Otvorena vrata zaljubljenih. Prigodni program započinje u 15,00 sati, a vrata su, naravno, otvorena za sve zainteresirane građane.

U duhu dana zaljubljenih, svoju ljubav prema fotografiji predstavit će Dunja Kolar, članica i volonterka UIR Zagreba, otvaranjem izložbe fotografija pod nazivom “Ptice”. Simbolika ptice kao bića slobode i nesputanog leta dobar je motiv za promišljanje o svim ograničenjima s kojima se invalidi rada, ali i ostale osobe s invaliditetom, svakodnevno susreću. Osim što će se imati priliku upoznati sa stečenim vještinama i talentom članova UIR Zagreba, zainteresirani posjetitelji moći će kroz radionicu stranih jezika testirati i vlastito znanje engleskog jezika i to u karaoke verziji dok će svoju kreativnost moći iskazati izradom fašničke maske kroz kreativno-likovnu radionicu.

Potom će svi koji su nekada bili zaljubljeni ili koji su i danas zaljubljeni imati priliku, skriveni pod maskama, pozvati svoju tajnu simpatiju na ples u sklopu Maskenbala zaljubljenih s kojim će naš Dan otvorenih vrata završiti.

UIR Zagreba okuplja više od 9.000 invalida rada kojima nastoji stalna i pouzdana životna podrška osiguravajući im mogućnost za socijalnu uključenost, kao i konstantnom borbom za poboljšanjem njihovih prava i kvalitete kvalitete života općenito.

Zabavan i veseo ton ovogodišnjeg dana otvorenih vrata, kako to danima zaljubljenih i poklada priliči, ujedno je dobra asocijacija na snagu koja je invalidima rada, kao i ostalim osobama s invalidtetom, potrebna da bi suočeni sa svim preprekama današnjice očuvali pozitivan duh.” izjavila je predsjednica UIR Zagreba, Nada Vorkapić. www.uir-zagreb.hr

Osoba za daljnji kontakt:

Joško Matić, savjetnik

tel. + 385 1 4876301, 4829119, 4829392

mail: uir@uir-zagreb.hr

url: www.uir-zagreb.hr

Related posts

Ima li Hrvatska preniske mirovine ili previše umirovljenika?

UMAG: Rekreacija u Laktašima

Operirali su mi srce i napokon mogu zaspati bez lijekova…

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com