"> Objesio se jer nije mogao podmiriti dug za struju - Treća dob Hrvatska
">
Društvo

Objesio se jer nije mogao podmiriti dug za struju

 

Iznimno tužna vijest dolazi iz Zaječara

Tridesetsedmogodišnji Z. S. iz sela Velika Jasikova ubio se u ponedjeljak zbog siromaštva, a iza sebe je ostavio dug za struju koji su podmirili gradski čelnici Zaječara.

Nepodmireni račun su platili gradonačelnik Boško Ničić, predsjednik Skupštine grada Stefan Zamkov i tajnik Skupštine Miljan Milovanović tako što su se odrekli putnih troškova.prenosi


Kako pišu srbijanski mediji, grad Zaječar snosit će troškove sprovoda Z. S., a u njegovu brojnu obitelj upućeni su zaposleni Centra za socijalni rad kako bi im pomogli.

Godinu dana bez struje

Z. S. je izvršio samoubojstvo vješanjem, a iza sebe je ostavio četiri sina, dvije kćeri i suprugu koja je njegovo tijelo pronašla u vrtu, obješeno o drvo.

Ni on ni supruga nisu nigdje radili, a struja im je bila isključena zbog neplaćenih računa već godinu dana. Nesretni čovjek nije ostavio oproštajno pismo, a policija je utvrdila da nema naznaka da je muškarca netko ubio.

Autor:s.v.
S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

GORAN ALEKSIĆ: Po našoj Vladi dužnik može umrijeti prije nego vrati dug!

Administrator

“Mirovinski sustav pukao je davno“

Administrator

Nedodirljivi ministar u ‘aferi života’: Plenković mu ne smije ništa

Administrator

Dalmatinac koji je više od 30 godina proveo u Skandinaviji: Oni imaju besplatne trajekte i najbolju tehnologiju, a mladi ljudi čekaju u redu za posao na otocima!

Administrator

Porezna uprava ih blokira, a one i dalje rade. Stručnjak objašnjava borbu protiv online kladionica

Administrator

‘Otkrili smo zašto mnogi ljudi, osobito oni koji su bili na rubu smrti, imaju osjećaj da su napustili svoje tijelo i lebdeći gledali u vlastiti lik’

Administrator