• Naslovnica
  • Uncategorized
  • NOVI MOBITELI STVORENI ZA STVARANJE USPOMENA U HRVATSKU STIGLI DORO MOBITELI PHONEEASY 632 I 530X
Uncategorized

NOVI MOBITELI STVORENI ZA STVARANJE USPOMENA U HRVATSKU STIGLI DORO MOBITELI PHONEEASY 632 I 530X

 

 Zagreb- Započinje li i vaš obrok fotografiranjem sadržaja tanjura? Znate li koga je jedinog briga što ste jeli? Vašu baku. Večer ste proveli ravnajući kosu i tražeći pravi kut za selfie pod kojim se ne vide nesavršenosti vašeg nosa. Znate li kome ste lijepi u svakom izdanju? Vašim roditeljima.

 

Ostanite u kontaktu s onima koji su doista važni. Uz pravi uređaj i malo strpljenja, lako ćete svoje najdraže seniore uključiti u suvremenu komunikaciju. Od sada je to lakše nego ikad s Doro mobilnim uređajima osmišljenima posebno za starije osobe koji odgovaraju potrebama zlatnih godina. Uz Doro DNA obilježja koja uključuju veliki ekran i tipke, jednostavne funkcije te glasan i jasan HD zvuk, uređaji su prilagođeni željama i mogućnostima treće dobi.

 

Kako godine nikako ne bi smjele biti prepreka aktivnom i ispunjenom životu, Doro je u svoje uređaje integrirao sigurnosne dodatke poput S.O.S. gumba i GPS lociranja, a svi su mobiteli kompatibilni sa slušnim aparatom (HAC). Odlikuju se elegantnim i ergonomskim dizajnom te su opremljeni stanicom za punjenje mobitela, kamerom s mogućnošću video snimanja, navigacijom, snimalicom govora, speakerphone opcijom, vibracijskim alarmom i svim ostalim aplikacijama potrebnim za organizaciju svakodnevice, dok izdrživa baterija omogućuje čak 600 minuta razgovora!

 

Ono što predstavljene modele uređaja čini posebnima na tržištu je niz svojstava i posebnosti poput GPS funkcije i mogućnosti slanja i primanja mailova s modelom PhoneEasy 632, dok se posebnosti modela PhoneEasy 530Xnalaze u zaštiti protiv prskanja te velikom displayu u boji (2.4”).

 

„Danas se često može čuti kako tehnologija narušava osobne odnose, no ljudi zaboravljaju na sve divne mogućnosti koje nam pruža moderno komuniciranje! Primjerice, često brinem za svog 94-godišnjeg oca koji živi sam izvan Zagreba i jako je važno da se redovito čujemo. Također, kada djeca i unučad moje prijateljice putuju na more, ona brine jesu li sigurno stigli na odredište. Isto tako, oni brinu je li kod nje sve u redu. Uz Doro mobitel nema takvih neizvjesnih situacija jer nam par razmijenjenih poruka (ili fotografija!) svima daje mir i priliku za potpuno opuštanje i odmor.“ – izjavila je Mira Čokić (67), korisnica Doro mobilnog uređaja, predsjednica udruge Prava u starosti i urednica portala za treću dob Dug život.

 

„Iznimno nam je drago što smo naše uređaje predstavili i hrvatskim korisnicima. Imajući na umu da 19% hrvatskog stanovništva čine osobe starije od 65 godina, veseli nas predstaviti mobitele koji mogu unaprijediti kvalitetu života gotovo petine Hrvata“, rekao nam je Francois Jacob, regionalni menadžer tvrtke Doro.

 

Švedska tvrtka Doro koja posluje u 40 zemalja svjetski je tržišni lider u proizvodnji mobitela za starije osobe. Hrvatskoj su svoje proizvode predstavili u lipnju, a od sada su dostupni u prodaji u Simpa paketu po cijeni od 798,00 kn za Doro PhoneEasy 632 i 598,00 kn za Doro PhoneEasy 530X. Isti uređaji dostupni su u Hrvatskom Telekomu po cijeni od samo 18,00 kn uz tarifu Najbolja Pričam!

 

 

####

 

Doro je švedska javna tvrtka nastala 1974. godine specijalizirana za prepoznavanje i ispunjavanje modernih komunikacijskih potreba starijih osoba. S 58% udjela na tržištu, svjetski je lider u digitalnim rješenjima specijaliziranih mobilnih uređaja s distribucijom svojih proizvoda i usluga u 40 zemalja. Doro stavlja veliki naglasak na društvenu odgovornost i razvijanje ekološke svijesti – upotreba i reciklaža njihovih proizvoda u skladu je s direktivama za zaštitu okoliša.

 

Related posts

Koliko puta dnevno je optimalno mokriti

Ipak ne treba potrošiti cijelu dozu antibiotika?

Video: Praunuk hrani svoju prabaku s jogurtom

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com