"> Ne vidi i ne čuje: Pogledajte tu sreću kada vlasnik stiže doma - Treća dob Hrvatska
">
Prijatelji životinja

Ne vidi i ne čuje: Pogledajte tu sreću kada vlasnik stiže domaNe vidi i ne čuje, prekrasna Opal doživljava svijet na malo drugačiji način od ostalih pasa, prenosi Dodo.

Opal je 8-mjesečna merle mješanka koju su Christina i njezin suprug udomili iz udruge koja se bavi udomljavanjem pasa s posebnim potrebama. Kao rezultat neodgovornog uzgoja, Opal je na svijet došla gluha i slijepa.

foto: Instagram

Nedavno je njezina vlasnica objavila video koji pršti srećom i ljubavlju kojom Opal zrači usprkos njezinim nedostacima. Iako ne vidi i ne čuje, Opal itekako osjeća kada njezin vlasnik dolazi doma. Ne samo da osjeća, ona je neopisivo sretna i trči mu ususret.kako prenosi 24sata.

‘Ona ga čeka u dvorištu kako bi osjetila ili ‘namirisala’ njegov auto’ napisala je njezina vlasnica. ‘Ne razumijem kako zna razliku, jer dok se susjed parkira ona se ne obazire. Ali kada osjeti auto mog supruga, Opal poludi od sreće. Preslatka je!’

Možda su joj preostala osjetila pojačana zbog nedostatka ostalih ali jedno je sigurno – Opal uživa u ljubavi koju joj pružaju njezini vlasnici.

 

 

Bojite li se epidemije koronavirusa?

Povezane vijesti

U Zoološki vrt stižu darovi i za životinje

Administrator

Morski psi imaju najbolje prijatelje

Administrator

PRVA PRESUDA ZA ZLOSTAVLJANJE ŽIVOTINJA U HRVATSKOJ!

Administrator

Moje vječno putovanje za ljubimce

Administrator

10 velikih pogreški kojim možete zauvijek uništiti psihu djeteta

Administrator

Uklanjanje mirisa kućnih ljubimaca

Administrator