"> "Narod i sloboda" bit će nova stranka Zlatka Hasanbegovića - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti Društvo Zanimljivosti

“Narod i sloboda” bit će nova stranka Zlatka Hasanbegovića

Foto: Pixsell / Autor: Montaža: Neven Bučević/tportal

Politički triler na desnici, prepun iznenađenja i obrata, i dalje je prepun napetosti, a danas iznenađuje novom epizodom. Zlatko Hasanbegović je u najozbiljnijoj akciji na dvije fronte, na razini grada Zagreba ali i na nacionalnoj razini – priprema uzbudljivu akciju u Saboru.prenosi

Zlatko Hasanbegović, Ana Lederer i Tomislav Jonjić u prostorijama Gradske skupštine Grada Zagreba osnovali su nezavisni klub zastupnika, čime su znatno oslabili stranku Neovisni za Hrvatsku Brune Esih, čiji je član Krešimir Kartelo potpredsjednik Gradske skupštine.

Nezavisni klub zastupnika na čelu sa Hasanbegovićem smatra kako ovim na stol stavljaju pitanje na koje nije moguće ne dobiti odgovor od Milana Bandića i njegova glavnog koalicijskog partnera HDZ-a: Može potpredsjednik Skupštine glavnog grada Hrvatske biti čovjek iz stranke koja je tako malena da nema ni svoj klub zastupnika?

Vijesti:

Što jesti a da sačuvate svoj vid
Unuk iz pakla.
U 3 sekunde privjerite jeli onaj madež opasan

Sličan scenarij navodno bi se trebao dogoditi i u Saboru, gdje zasjedanje nakon ljetne stanke počinje za koji dan, 15. rujna. I u Saboru će se vrlo brzo vidjeti, kažu Hasanbegovićevi pristaše, da stranka Neovisni za Hrvatsku na čelu sa Brunom Esih nema svoj klub zastupnika odnosno ni važnost niti snagu. U Saboru će Hasanbegović, navodno, osnovati novi klub zastupnika s generalom Željkom Glasnovićem i Hrvojem Zekanovićem.

Da stvar bude još bolja i intenzivnija, ovih se dana Zlatko Hasanbegović pomirio s Velimirom Bujancem te radi posljednje pripreme za osnivanje nove stranke. Ekskluzivno doznajemo da će se nova Hasanbegovićeva stranka zvati: “Narod i sloboda”.

Povezane vijesti

Toplice Lipik – Na izvoru zdravlja!

Administrator

Plan darivanja krvi – rujan

Administrator

Stari smo koliko vjerujemo da jesmo – Uloga mozga u pomlađivanju i istočnjačke tehnike

Administrator

Nema više usamljenosti, roboti stižu u spas starijim osobama

Administrator

Održan stručni skup sa ciljem unapređenja pristupa u radu s dementnim osobama

Administrator

Ukidaju se papirnati računi u javnom sektoru, a uskoro i u cijelom gospodarstvu

Administrator