"> NAJVAŽNIJA SU DRUŽENJA I POMOĆ ČLANOVIMA - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti

NAJVAŽNIJA SU DRUŽENJA I POMOĆ ČLANOVIMA

Gradska udruga umirovljenika uživa ugled u gradu ali i u Zajednici udruga Zagrebačke županije, a stečen je dugogodišnjim radom.

Izvješće o radu Gradske udruge umirovljenika grada Vrbovca za prošlu godinu na proširenoj sjednici Izvršnog odbora podnijela je Ankica Pavičić, predsjednica. Gradska udruga danas broji 630 članova u kojoj je i 70- tak preko 80 godina ( koji ne plaćaju članarinu). Gradska udruga odradila je korektno uobičajene, svakodnevne poslove: druženja, posjete kazalištima, izlete, sudjelovanje u gradskim manifestacijama, pomoć umirovljenicima (nabavljanje drva za ogrjev, i jabuka i mandarina iz donacije, te skrb o socijalno ugroženim članovima i ostale aktivnosti iz djelokruga rada. Posebno su istaknuti dobro organizirani 24. susreti umirovljenika Zagrebačke županije.

Pavičić ističe: Sve što smo učinili, a učinili smo mnogo, možemo zahvaliti prije svega zajedništvu. Obnovljen je i rad Mješovitog pjevačkog zbora. Gradska udruga umirovljenika uživa ugled u gradu ali i u Zajednici udruga Zagrebačke županije. Taj je ugled stečen dugogodišnjim radom.

Skupština je istakla da će Gradska udruga umirovljenika i ove godine sudjelovati u turističko-kulinarskoj manifestaciji „Kaj su jeli naši stari „ i jedan su među važnim promotorima ovog najznačajnijeg vrbovečkog turističkog proizvoda.

Skupština je apelirala na vodstvo grada Vrbovca da se Udruzi pomogne većim proračunskim sredstvima.

U Izvršni odbor kooptirani: Ana Bakar, Ivan Kučan, Milica Petek i Marica Octenja, a u Nadzorni odbor Vlasta Lisičak. Na Skupštini je istaknuto da se uključi u rad što veći broj mlađih umirovljenika.(muh.trecadob.com)

Dragan VICKOVIĆ

Smatrate li da za cijepljenje treba postojati mogućnost izbora?

Povezane vijesti

Deshun Wang: Čovjek koji je stigao biti sve što je poželio

Administrator

Izlet u Grabovicu

Administrator

Toplice Lipik na izvoru zdravlja!

Administrator

Alergičarima je najgore ujutro, kiša pomaže… Ovo je 5 najčešćih mitova o peludnim alergijama

Administrator

Ovo činite da bi vam unuci odrasli u ljubazne i tolerantne ljude

Administrator

POTENCIJALNE BOMBE U HRVATSKIM KUĆANSTVIMA Na tržištu čak 200 tisuća neispravnih plinskih boca!

Administrator