"> Na sportskim susretima četiri udruge umirovljenika - Treća dob i 50+
">
Aktivnosti

Na sportskim susretima četiri udruge umirovljenika

Udruga umirovljenika općine Vrpolje organizirala je  sportske susrete u kojima su sudjelovali natjecatelji iz četiri udruge umirovljenika iz Brodsko-posavske županije. Uz domaćina – udrugu iz Vrpolja, na sportskom susretu su bile udruge iz Slavonskog Broda, Nove Gradiške i Nove Kapele.

Ova sportska manifestacija umirovljenika održana je u povodu dana općine Vrpolje, a natjecanje se odvijalo u četiri discipline – pikadu, beli, kuglanju i šahu.

Uz to u pojedinačnoj konkurenciji najboljim kuglačem, na temelju rezultata, proglašen je Karlo Usnik iz Nove Kapele, a najboljom pikadisticom Mara Čorlukaiz Vrpolja.

Priznanja i pehare u ime organizatora pobjednicima uručio je predsjednik Udruge umirovljenika općine Vrpolje Josip Čivić. Susretima je prisustvovala i predsjednica Matice umirovljenika Brodsko-posavske županije i članica Izvršnog odbora Matice umirovljenika Hrvatske Ana Glivetić koja je čestitala pobjednicima i zahvalila domaćinima – Udruzi umirovljenika općine Vrpolje na dobro organiziranim sportskim susretima.

Nakon sportskih susreta domaćin je upriličio svečani ručak uz ugodno druženje natjecatelja i članova udruga do večernjih sati.

Ivan Knežević

Smatrate li da za cijepljenje treba postojati mogućnost izbora?

Povezane vijesti

Izgradile smo ovaj grad: 90-godišnjakinje koje su izgradile metropolu

Administrator

Što sve niste znali o seksu? I dame u poznim godinama imaju redovita seksualna zadovoljstva!

Administrator

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA U SABORU

Administrator

ZAGREB: Druženje s Krapinjoncem

Administrator

Druženje i aktivnosti izvaninstitucijskih okvira

Administrator

ZAGREB: 5. SPORTSKI SUSRETI SUH ZAGREB I ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Administrator