"> Moje srce ponovo kuca kao sat - Treća dob Hrvatska
">
Društvo Naše priče

Moje srce ponovo kuca kao sat

 

Zahvaljujući POLARISU,

moje srce ponovo kuca kao sat

“Nakon samo četiri mjeseca korištenja energetskog diska, moje zdravstveno stanje se potpuno stabiliziralo”, tvrdi Danica Kovačević

 

Doktore šta mi je? Najteže pitanje za svakog tko se bavi medicinom koje se može čuti tako često, na što odgovora nema, čak ni od onih doktora za koje se smatra da su najstručniji. Kroz godine stručnog rada i isto toliko bavljenja i komparativnom medicinom jedino što se nameće je odgovor, da je zdravlje kompleksna slika i odraz života pojedinca na svim nivoima. Za onoga tko to naslućuje još je veći izazov kako to objasniti pacijentu i kako mu najadekvatnije pomoći. Jako je teško u anamnezi ući u sve aspekte nečijeg života, saznati u kakvim uvjetima živi, koje su mu životne navike, način razmišljanja. Trujemo se svjesno, te nas još više drugi truju a da toga nismo svjesni. Godinama trpimo pritiske sa svih strana, ubijamo jedni druge teškim riječima što kod kuće što na poslu, sipaju u nas strah i neizvjesnost putem svih medija. I na kraju sami počinjemo proizvoditi toksične (destruktivne) misli i obrazce razmišljanja koji na nas djeluju razorno (uništavajuće). I kada odbrambeni sustav pukne, što mislite tko je taj koji može dati odgovor na ono jednostavno pitanje na početku.

Međutim ono važnije što sam kroz svoje radno i životno iskustvo naučio je da je preventiva jedini adekvatan način odbrane i očuvanja zdravlja. Kada lađa počne da tone onda je već pomalo kasno. Naravno da je teško odoljeti svim izazovima, kontrolirati sve aspekte svog života, jer na neke ne možete utjecati. Teško je mijenjati dugogodišnje životne navike, ali sve je naš izbor i po meni najvažnija stvar na svijetu, naše zdravlje. Što znači čvrsta odluka, volja i strpljenje da se popravi narušeno zdravlje, imao sam priliku saznati kroz razgovor sa gđom. Danicom Kovačević (77) sa Banovog brda, koja mi se nedavno javila sa doista zadivljujućim vijestima.

Naime, kako Danica kaže, njeni izraženi zdravstveni problemi su počeli prije deset godina, nakon teške obiteljske tragedije. Njeno srce je počelo nekontrolirano kucati, krvni tlak je svakodnevno počeo drastično varirati i uz svu moguću terapiju. Dobila je je najtežu dijagnozu, a ona je apsolutna srčana aritmija. Počelo je lutanje od jednog do drugog specijaliste, mjenjane su terapije, ali poboljšanja nije bilo, život se pretvorio u tjeskobu. Prije pet mjeseci Danica je naručila Polaris energetski disk i počela ga koristiti. Pored toga imala je otečene i bolne zglobove, stopala su je boljela da nije mogla hodati. Počela je stavljati disk na stopala i imala takve reakcije da su joj tekle suze od bolova, ali je izdržala. Bolovi su postepeno nestajali i na kraju sasvim prestali. Sada hoda bez ikakvih problema. Međutim, nakon četiri mjeseca kontinuirane primjene diska po uputstvu, u jednom trenutku srce je uspostavilo normalan ritam i evo i dan danas kuca kao sat. Tlak koji je svakodnevno varirao se normalizirao te čak ušao u hipotenziju, tako da Danica više ne pije lijekove. Oduševljenju nije bilo kraja, čak niti snaha koja je specijalist neurologije nije mogla sakriti svoje oduševljenje. U razgovor se uključio i Dankin suprug Miloš (84), koji također koristi disk na razne načine i rješava svoje zdravstvene probleme. Pokazivao nam je kako izgleda energizirana živa voda u flaši koju drži na disku koju stalno piju i kojom zalijevaju svoje cvijeće. Od kako ga zalijevamo energiziranom vodom “cvijeće je poludjelo”, kaže Miloš. Zaista iako je bio kraj Listopada cvijeće na terasi im je bilo u punom cvatu kao da je sredina ljeta. Bosiljak koji je bio tek mala osušena grančica dostigao je 80 cm.

Danka sa Polarisom i svojim cvijećem

Svu ljepotu ambijenta i ugodnog druženja sa tim divnim ljudima uljepšalo je saznanje da su njih dvoje u skladnom braku već 60 godina. Kako kažu, ako život piše romane, ovo je jedan od onih koji vraća vjeru i nadu i prikazuje svu ljepotu življenja.

 

Specifična primena Polaris-a kod: Svih vrsta bolova, ginekoloških i uroloških problema, bolne kralježnice i zglobova, debljine, oslabljenog libida i potencije, steriliteta, hemoroida, opstipacije i problema sa crijevima, plućnih i srčanih problema, problema štitne žlijezde i sinusa, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja…

 

 

 

O autoru :

Dr. Dino Tomić, spec. ginekologije i porodništva

Preko 20 godina se bavi istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine: kvantnom i biorezonantnom medicinom, homeopatijom, akupunkturom i energetskim tehnikama.

 

Hvala vam svima!

Naručivanje i informacije na:

Tel.: 095 5155 446

Cijena: 295 kn + 32 kn poštarina

E-mail: info@polarisdisk.hr

www.polarisdisk.hr

 

S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

Posao njegovateljice je posao za ljude sa srcem

Administrator

Pogledajte izvedbu 68-godišnje umirovljenice na Supertalentu: Rokeri, gdje ste?

Administrator

Povlaštene mirovine podijelila predsjednica Grabar-Kitarović

Administrator

Reforme koje ne daju plodove

Administrator

Šokantno istraživanje

Administrator

Novi umirovljenici: Dob 61, staž 32 godine, mirovina 2.201 kuna

Administrator