Aktivnosti Društvo Zanimljivosti

Mirando Mrsić daje podršku Zoranu Milanoviću!

Mirando Mrsić, bivši ministar mirovinskog sustava,  gostovao je na N1 televiziji gdje je dao naslutiti da će podršku dati starom šefu Zoranu Milanoviću. Podsjetimo da je Mrsić napustio SDP i osnovao novu stranku “Demokrati”. Milanović već ima podršku SDP-a te Hrvatske stranke umirovljenika.

“Razgovarat ćemo o kandidatu. Koliko ja znam, Amsterdamska koalicija neće imati svog kandidata i razgovarat ćemo o podršci Zoranu Milanoviću, vjerujem da ćemo ga sljedećih dana podržati”, kazao je Mrsić.

Bivši ministar mirovinskog sustava rekao je kako je bitno da država dobije predsjednika lijeve orijentacije. Nakon koalicijskog sastanka, idućeg tjedna bi se trebali sastati sa Zoranom Milanovićem.

Vijesti:

Kako pobjediti samoću?
Kako kvalitetno provesti vrijeme u mirovini
Fantastični trikovi

“Zoran Milanović u ovom trenutku ima najviše pozornosti građana i biračkog tijela, to je jasan znak da je respektabilan kandidat koji može mobilizirati i lijevo biračko tijelo. Brine me i poplava kandidata na centru”, otkrio je.

“Razgovori s Milanovićem bit će održani sljedeći tjedan, no dogovorili smo se da ćemo prvo mi sjesti i dogovoriti se, a nakon toga ćemo se naći s njim i sve objaviti medijima”, rekao je Mrsić.

 

Anketa

Uzmi si malo vremena i postavi si ovo pitanje. Zaista. Što ti je najvažnije u životu?

Related posts

Koje sve nuspojave donosi šest i manje sati sna

Starost – Nepotreban teret ili nova mladost

Uskoro počinje 2. konferencija o palijativnoj skrbi “Suradnjom do kvalitete u palijativnoj skrbi”

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com