"> KONAČNO MOŽETE PODIĆI SVOJ NOVAC NA BANKOMATU - BEZ NAKNADE! - Treća dob Hrvatska
">
Društvo

KONAČNO MOŽETE PODIĆI SVOJ NOVAC NA BANKOMATU – BEZ NAKNADE!“Sve banke u Hrvatskoj odazvale su se preporuci HNB-a te su privremeno ukinule naknadu svojim klijentima fizičkim osobama za transakcije podizanja gotovine debitnim karticama na bankomatima izvan vlastite bankomatske mreže” – priopćila je Hrvatska narodna banka, a mjera je na snazi već od danas.

Hrvatska narodna banka smatrala je  kako bi time banke doprinijele smanjenju rizika od zaraze jer se u tom slučaju građani ne bi koristili udaljenijim bankomatima svoje banke kako bi izbjegli dodane troškove, već bi mogli odabrati najbliži raspoloživi bankomat.

U svojoj jučerašnjoj obavijesti HNB je napisao da očekuje da se ta preporuka počne primjenjivati što prije i ako što vidite banke su vrlo brzo reagirale i odazvale se toj preporuci.

SAVJET ZA SVE UMIROVLJENIKE:

  • koristite zaštitne rukavice i po potrebi dezinficijens kako bi temeljito oprali ruke nakon korištenja bankomata

 

S kojim problemima se najčešće suočavate?

Povezane vijesti

CILJALE ŽRTVE ‘LAŽNE BANKARICE UKRALE SU MI 400.000 KUNA’ Umirovljenica za zagrebačkih Gredica ostala bez ušteđevina, od šoka je jedva opisala kako je prevarena

Administrator

SAJAM U ZAGREBU – PRAVO DOBA

Administrator

Što je “Socijalni dućan”?

Administrator

Evo što rade stručnjaci za spavanje kada ne mogu zaspati! Pratite njihovih 6 koraka

Administrator

Razotkriva se tajna o misterioznom pacijentu u sarajevskoj bolnici: radi li se o jednoj od najmoćnijih žena susjedne države?

Administrator

Znanost o Paranormalnom: Možete li vjerovati vlastitom umu?

Administrator