• Naslovnica
 • Aktivnosti
 • Koje su najbolje vježbe, kako usvojiti vještinu i kako uspostaviti bolji odnos. POGLEDAJTE
Aktivnosti Zdravlje

Koje su najbolje vježbe, kako usvojiti vještinu i kako uspostaviti bolji odnos. POGLEDAJTE

Koje su najbolje vježbe, kako usvojiti vještinu i kako uspostaviti bolji odnos? POGLEDAJTE

 

Praktične vježbe za kvalitetniji život

Naučite kombinaciju joge, tehnika disanja i opuštanja koja podižu kvalitetu života – ne samo u materijalnom i zdravstvenom smislu, već u smislu zadovoljstva, ispunjenosti i sreće.

Usvojite vještine za čitav život

Tijekom jednog vikenda naučite tehnike koje pružaju beskonačne mogućnosti. Ponesite kući usvojene vještine za bolju svakodnevicu – praktične tehnike za otklanjanje stresa, poboljšanje čitavog psihofizičkog stanja te snalaženje čak i u najizazovnijim situacijama.

Uspostavite bolje odnose

Vraćanjem vlastitog tijela, daha i uma u ravnotežu uspostavite bolji odnos sa samim sobom te svojom okolinom. Unaprijeđena komunikacija i bolje razumijevanje osoba iz neposredne okoline, podići će kvalitetu vaših odnosa, kako u osobnom, tako i u poslovnom okruženju.

 

* Prijavite se za besplatni uvodni sat!

SADRŽAJ RADIONICE

Tajna daha

Esencija programa je niz tehnika disanja koje brzo i učinkovito uklanjaju nakupljeni stres i podižu razinu energije u tijelu, vraćajući umu jasnoću i pozitivno stanje.

Smiren um

Razumijevanje prirode uma omogućuje pogled na život iz veće perspektive, što će vam pomoći pri snalaženju sa svakodnevnim životnim izazovima i zahtjevnim tempom.

Znanstveno stajalište

Brojna znanstvena istraživanja pokazala su da su neke od dobrobiti tehnika koje ćete naučiti viša razina optimizma, veća razina antioksidativnih enzima, snažniji imunitet te veća emotivna stabilnost.

Vođena joga i meditacija

Naučite jednostavne joga položaje koje možete uključiti u dnevnu rutinu za bolje zdravlje, fokus i opuštenost. Uživajte u našim jedinstvenim vođenim meditacijama te uronite u vlastiti, unutarnji mir.

Istraživanja o Sudarshan Kriya tehnici

Centralna tehnika programa, Sudarshan Kriya, snažna je ritmička tehnika disanja koja vas bez napora dovodi u stanje duboke opuštenosti. Preko šezdeset nezavisnih istraživanja, provedenih na četiri kontinenta i objavljenih u renomiranim časopisima, pokazala su širok spektar dobrobiti Sudarshan Kriya tehnike.

Istraživanja su pokazala da Sudarshan Kriya značajno:

 • smanjuje razinu stresa
 • podržava imunološki sustav
 • povećava optimizam
 • ublažava tjeskobu i depresiju
 • poboljšava emotivnu stabilnost
 • povećava antioksidantnu zaštitu
 • revitalizira čitavo tijelo

Art of Living Program sreće odvija se kroz nekoliko sati dnevno, tijekom tri uzastopna dana.

 • Tehnika
 • Dobrobiti
 • Iskustva
  • Yoga vježbe istezanja
  • Sudarshan Kriya, moćna tehnika disanja
  • Praktične tematske rasprave, dizajnirane na način da se život doima poput igre

  Otkrijete yogu ponovno

  Yoga se često smatra samo fizičkim vježbama, no to je tek početak – fizičke vježbe samo su jedan dio yoge. Zatim dolazi dah i um. Buđenjem unutarnjeg izvora energije kroz meditaciju, yoga nikad nije završena. Sudarshan Kriya, tehnika koja se podučava na tečanju Umijeća življenja, dovodi te u stanje najdublje meditacije gdje tijelo, um i dah postaju jedan ritam, povezujući se s izvorom života iznutra.

RASPORED

 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Saznajte  više :

Sudarshan Kriya uključuje posebne prirodne ritmove disanja koji usklađuju tijelo, um i osjećaje. Ova jedinstvena tehnika disanja otklanja stres, umor i negativne emocije poput ljutnje, frustracije i depresije. Čini te smirenim, ali i punim energije; usredotočenim, ali i opuštenim.

Utjecaj emocija kroz dah

Europski znanstvenici otkrili su da je dah, veza između uma i tijela – svaka emocija nosi različit obrazac disanja. Na primjer, kada smo:

Ljuti: Naše disanje je plitko i ubrzano Tužni: Naše disanje je duboko i usporeno

Isto tako, vrijedi i obrnuto, disanje u određenom ritmu može izazvati odgovarajuće emocije. Dakle, umjesto da smo preplavljeni našim emocijama, možemo ih transformirati pomoću posebnih tehnika disanja. Kroz Sudarshan Kriyu možemo naučiti vještinu korištenja daha kako bi promijenili način na koji se osjećamo. Stoga, otpuštanje negativnih emocija koje uzrokuju stres, kao što su ljutnja, tjeskoba, depresija i zabrinutost, ostavljaju um potpuno opušten, radostan i pun energije.

Živjeti zdraviji, produktivniji život s većom emocionalnom stabilnošću

Sudarshan Kriya usklađuje cijeli tjelesni sustav dnevnim čišćenjem nakupljenog stresa. Istraživanja pokazuju da prolaktin – hormon blagostanja – značajno raste od prvog iskustva Sudarshan Kriye.

Milijuni ljudi iz svih područja života iskusili su iscjeljujuću moć Sudarshan Kriye. Seljaci, korporativni zaposlenici, domaćice, tinejdžeri, žrtve trauma, vojnici, poslovni moćnici, vladini dužnosnici, zatvorenici, radnici u tvornicama, studenti i svi ostali, sa svih kontinenata, svjedoče o brojnim i raznovrsnim dobrobitima ove moćne tehnike disanja.

Poznato je da je emocionalna stabilnost izravno povezana sa produktivnošću, koncentracijom, sposobnošću učenja i uspjehom. Dobrobiti prakticiranja Sudarshan Kriye očigledne su za bilo koju obitelj, tvrtku ili organizaciju. I s vremenom, rezultati se povećavaju.

 

Informacije:

YOGA STUDIO HOME

10 000Zagreb

Bužanova 10

gorandelic@rocketmail.com

Kontakt: +385 98 233 497

Anketa

Uzmi si malo vremena i postavi si ovo pitanje. Zaista. Što ti je najvažnije u životu?

Related posts

Nikada niste prestari za zabavu i ljubav!

Nacionalni medij Treća dob primio Zahvalnicu za svoj doprinos društvu

Uzroci bolesti srca i krvnih žila?

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com