• Naslovnica
  • Zdravlje
  • Kašljete, muči vas suho i nadraženo grlo? Pomozite si prirodnim preparatom
Zdravlje

Kašljete, muči vas suho i nadraženo grlo? Pomozite si prirodnim preparatom

Biljni ekstrakt islandskog lišaja je prirodni i provjereni izbor za pomoć kod blagih blagih upala sluznice ždrijela te kod nadraženog grla i promuklosti te je siguran za upotrebu kod male djece i odraslih.

Od laganog grebanja pa do vrlo jakog osjećaja boli nadraženo grlo stvara neugodu, ometa normalno funkcioniranje, čini gutanje bolnim, a svaki obrok pravom mukom. Posebno kod djece to zna dovesti do odbijanja hrane i izbjegavanja konzumacije hrane i tekućine.

Nadraženo grlo predstavlja samo jedan od problema upale gornjeg dišnog sustava, često dolazi zajedno sa suhim i nadražajnim kašljem, a lijeka – ako je upala virusna – nema. No zato postoje prirodni preparati koji mogu pomoći.

 

Provjereni ekstrakt islandskog lišaja

Biljni ekstrakt islandskog lišaja je prirodni i provjereni izbor za pomoć kod blagih blagih upala sluznice ždrijela te kod nadraženog grla i promuklosti. Upravo zbog toga je jedan od najpoznatijih preparata u ljekarnama i svakako jedan od najprodavanijih u hladnijem dijelu godine! Siguran je za upotrebu kod male djece i odraslih, a oblaže sluznicu svojim aktivnim sastojcima.

 

Islandski lišaj Plus s beta-glukanom

Islandski lišaj Plus tekući dodatak prehrani hrvatskog proizvođača Pharmoval može se naći na policama ljekarni i specijaliziranih prodavaonica. Proizvod je jedinstven na tržištu jer uz ekstrakt islandskog lišaja sadrži i poznati prirodni polisaharid beta-(1,3/1.6)-D-glukan te vitamin C za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Odlična kombinacija za suho i nadraženo grlo. Za sve, od navršenih godinu dana nadalje. prenosi

Osim u ljekarnama, proizvod možete naručiti i preko internet trgovine drogerija.hr s dostavom na kućnu adresu.

Related posts

ALERGIJA MI SE PRVI PUT JAVILA U MIROVINI

Važnost vježbanja kada dođete u godine. Izaberite način kako stariti!

Kako doista očuvati krvni tlak

Ostavi komentar

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com